Gazete Vatan Logo
İddaa EURO 2024’e son biletler… Türkiye’nin rakibi kim olacak? Play-off heyecanı Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanacak!

EURO 2024’e son biletler… Türkiye’nin rakibi kim olacak? Play-off heyecanı Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanacak!

14 Haziran – 14 Temmuz tarihleri arasında Almanya’da düzenlenecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yer alacak son 3 takım, bugün başlayacak olan Play-off müsabakaları sonrasında belli olacak.

EURO 2024’e son biletler… Türkiye’nin rakibi kim olacak? Play-off heyecanı Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanacak!

Euro 2024 grupları daha öncesinde çekilen kura sonucu belli olurken; turnuvaya katılacak olan son 3 takımı ise Play-Off maçları belirleyecek. Play-off’ta 12 takım, 2022-2023 sezonu UEFA Uluslar Ligi performanslarına göre 4’erli olarak 3 gruba dağıldı. Bugün, 12 takımın mücadele edeceği Play-Off yarı final müsabakaları sonunda 6 takım finale kalacak. 26 Mart’ta oynanacak final karşılaşmalarına Galler-Finlandiya, Bosna-Hersek-Ukrayna, Gürcistan-Lüksemburg eşleşmelerinin galipleri ev sahipliği yapacak. Final karşılaşmalarını kazanan 3 takım ise EURO 2024’e gitmeye hak kazanacak.

Tek ayaklı eleme usulüyle oynanacak olan Play-off maçlarında, normal sürede eşitlik bozulmazsa uzatmalara ve gerekirse penaltı atışlarına gidilecek.

EURO 2024 hazırlıkları kapsamında Macaristan ve Avusturya ile karşılaşacak olan A Milli Takım’ın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki son rakibi de Play-off maçları sonrasında belli olacak. Ay Yıldızlılar, daha önce yapılan EURO 2024 kura çekiminde F Grubu’nda Portekiz ve Çekya ile eşleşmişti. F Grubu’nda yer alacak son takım ise Play-off C Yolu’ndan gelecek. Gürcistan – Lüksemburg ve Yunanistan – Kazakistan maçları sonrasında bu 4 takımdan biri Türkiye’nin gruptaki son rakibi olacak.

Haberin Devamı

EURO 2024 Elemeleri Play-off maçları, “Şampiyon Oran” farkı ile normalin üzerinde oranlarla Türkiye’nin en hızlı büyüyen resmi bahis platformu Misli’de olacak. Sadece Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliğiyle Misli üyeleri, maçları oynanırken birlikte değerlendirme şansı yakalayacak. Play-off maçlarıyla ilgili detaylı istatistikler, yorumcuların değerlendirmeleri ve son dakika gelişmeleri de yine Misli’de yer alacak.

Siz de hemen Misli uygulamasını indirin; EURO 2024 Elemeleri Play-off maçlarına “Şampiyon Oranlar” ile oynayarak daha fazla kazanma şansını yakalayın!

İşte Play-off maçları programı:

A YOLU

22:45 Polonya – Estonya

22:45 Galler – Finlandiya

B YOLU

22:45 Bosna Hersek – Ukrayna

22:45 İsrail – İzlanda

C YOLU

20:00 Gürcistan – Lüksemburg

22:45 Yunanistan – Kazakistan

Almanya’nın ev sahipliği yapacağı 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için de geri sayım sürüyor. Eleme grubunu lider tamamlayarak turnuvaya direkt olarak katılmaya hak kazanan A Milliler, gruptaki ilk maçını 18 Haziran’da C Yolu’ndan gelecek rakibiyle oynayacak. 22 Haziran’da Portekiz ile karşılaşacak olan Türkiye, gruptaki son maçında ise 26 Haziran’da Çekya ile kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

EURO 2024 grupları ise şu şekilde:

A Grubu: Almanya, İskoçya, Macaristan, İsviçre

B Grubu: İspanya, Hırvatistan, İtalya, Arnavutluk

C Grubu: Slovenya, Danimarka, Sırbistan, İngiltere

D Grubu: Play-off A yolu kazananı (Polonya, Galler, Finlandiya, Estonya), Hollanda, Avusturya, Fransa

E Grubu: Belçika, Slovakya, Romanya, Play-off B yolu kazananı (İsrail, Bosna Hersek, Ukrayna, İzlanda)

F Grubu: Türkiye, Play-off C yolu kazananı (Gürcistan, Yunanistan, Kazakistan, Lüksemburg), Portekiz, Çekya

Misli’den yeni üyelere 50 TL hediye!

Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın, anında 50 TL kazanın ve EURO 2024 Elemeleri heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayın!

Haberin Devamı

 EURO 2024’e son biletler… Türkiye’nin rakibi kim olacak Play-off heyecanı Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanacak