Gazete Vatan Logo
İddaa Dört büyüklerin taraftarları derbide neye oynuyor? Trabzonspor taraftarından şaşırtıcı tercih… Dört takım taraftarı da aynı skoru bekliyor…

Dört büyüklerin taraftarları derbide neye oynuyor? Trabzonspor taraftarından şaşırtıcı tercih… Dört takım taraftarı da aynı skoru bekliyor…

Tüm Türkiye’nin gözü kulağı bu akşam saat 19.00’da oynanacak Fenerbahçe – Trabzonspor maçında olacak. Bu sezon tüm resmi maçlarını kazanan Fenerbahçe ligde de 10’da 10 yapmayı başarmıştı. İsmail Kartal’ın öğrencileri seriye devam etmek isterken; Abdullah Avcı yönetiminde çıktıkları 2 maçtan 4 puan çıkaran Trabzonspor da ezeli rakibine ilk puan kaybını yaşatmak isteyecek.

Dört büyüklerin taraftarları derbide neye oynuyor? Trabzonspor taraftarından şaşırtıcı tercih… Dört takım taraftarı da aynı skoru bekliyor…

Misli, bu maç için üyelerine Süper Oran farkıyla “Türkiye’nin En Yüksek Oranları”nı sunuyor. Ayrıca Türkiye Süper Ligi, İngiltere Premier Ligi, Almanya Bundesliga, İspanya La Liga, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1 ve daha birçok ligde yer alan karşılaşmalara açılan “Süper Oranlar” ile Misli üyeleri daha fazla kazanma şansını yakalıyor.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak hem derbinin hem de hafta sonu bülteninin heyecanını “Süper Oran” farkıyla daha yüksek oranlara oynayarak yaşayabilirsiniz.

Fenerbahçe taraftarı ne oynuyor?

Fenerbahçe taraftarı derbide takımına güveniyor. En çok oynadıkları tercih “Fenerbahçe kazanır yani Maç Sonucu 1” oldu. İkinci güvendikleri tercihte de yine takımının yanında olan taraftarlar Fenerbahçe kazanır tercihinin yanına 2.5 üstü de ekledi ve “Fenerbahçe kazanır ve 2.5 Üst” seçeneğine oynadı. Aynı zamanda gollü bir maç bekleyen Fenerbahçe taraftarı üçüncü tercihini ise “2.5 Üst”ten yana kullanıyor. Fenerbahçe taraftarları arasında “Penaltı olur” tercihine oynayanlar da var. Ancak derbinin hakemi Zorbay Küçük şu ana kadar yönettiği 9 Fenerbahçe karşılaşmasının hiçbirinde Fenerbahçe lehine penaltı çalmadı.

Haberin Devamı

Trabzonspor taraftarı ne oynuyor?

Trabzonspor taraftarı derbide ikiye bölünmüş durumda. Trabzonspor taraftarları arasında da en çok oynanan tercih “Maç Sonucu 1” ve “Maç Sonucu 2” oldu. Yani derbide takımına güvenen Trabzonspor taraftarı kadar Fenerbahçe’nin kazanacağını düşünen Trabzonspor taraftarı da bir hayli fazla. Fenerbahçe taraftarı gibi gollü bir maç bekleyen Trabzonspor taraftarı aynı zamanda “2.5 üst” ve “Karşılıklı Gol Var” seçeneklerini de tercih ediyor. Takımının kaybetmeyeceğini düşünenler de var onlar da “0-2 Çifte Şans” seçeneğini değerlendirmiş durumda.

Galatasaray taraftarı ne oynuyor?

Galatasaray taraftarı da her ne kadar Fenerbahçe ile liderlik mücadelesi verseler de yine de ezeli rakiplerinin yanında yer alıyor. Bu maça yoğun ilgi gösteren Galatasaray taraftarı da en çok “Fenerbahçe kazanır.” tercihinde bulunmuş durumda. Fenerbahçe’nin kazanmasının yanı sıra gollü bir maç bekleyen Galatasaray taraftarı “2.5 Üst” seçeneğini de tercih etmiş gözüküyor.  Galatasaray taraftarı ayrıca “Karşılıklı Gol Var” seçeneğine de sıcak bakıyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş taraftarı ne oynuyor?

Beşiktaş taraftarının tercihleri de Galatasaray taraftarlarınınkiyle aynı durumda. Onlar da en çok “Maç Sonucu 1” seçeneğini tercih etmiş durumda. İkinci tercih olarak “2.5 Üst” seçeneği öne çıkıyor. Fenerbahçe’nin en az 2 gol atacağını düşünenler de var. “Ev Sahibi 1.5 Üst” seçeneği de Beşiktaş taraftarları arasında en çok tercih edilen 3. seçenek oldu.

Dört takım taraftarı da en çok bu skora oynamış…

Dört büyüklerin taraftarları derbi skorunda hemfikir olmuş durumda. Dört takımın taraftarı da derbide maç skoru olarak en çok “Ev Sahibi 3-1”’ kazanır seçeneğini tercih etmiş. Taraftarlar gollü bir maç bekliyor ve Fenerbahçe’nin kazanacağını düşünüyor.

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Haberin Devamı

Dört büyüklerin taraftarları derbide neye oynuyor Trabzonspor taraftarından şaşırtıcı tercih… Dört takım taraftarı da aynı skoru bekliyor…