Gazete Vatan Logo
İddaa Bitime 4 saniye kala atılan 3’lük 109 Bin 192 TL Kazandırdı!

Bitime 4 saniye kala atılan 3’lük 109 Bin 192 TL Kazandırdı!

Misli kazandırmaya devam ediyor. NBA bülteninden seçtiği 2 maçla kupon oluşturan Misli üyesi karşılaşmanın bitimine 4 saniye kala atılan 3’lük ile tam 109 bin liranın sahibi oldu.

Bitime 4 saniye kala atılan 3’lük 109 Bin 192 TL Kazandırdı!

Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorum yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da, bir Misli kullanıcısı kuponunu diğer üyelerle paylaştı. Süper oran farkıyla tüm Misli üyeleri gibi seçili etkinliklere daha yüksek oranlarla oynayabilen kullanıcı, 2 maçtan oluşan 26.13 oranlı bir NBA kuponu oluşturdu.

Kuponunda Los Angeles Clippers – Houston Rockets ve Utah Jazz – Phoenix Suns karşılaşmalarına yer veren Misli üyesi her iki tahmininde de isabet sağlayarak büyük sevinç yaşadı.

Kuponu ilgi çekici kılan ise Utah – Phoenix mücadelesinde yapılan tahminin bitime 4 saniye kalan gelen 3’lük sayesinde gelmesiydi.

Los Angeles Clippers – Houston Rockets karşılaşmasında ilk yarı/maç sonu tercihinde bulunan kullanıcı, maçın ilk yarısını konuk ekip Houston’un önde bitireceğini mücadeleyi ise ev sahibi Los Angeles’ın kazanacağı tahminine kuponunda yer verdi. İlk devresini misafir ekibin karşılaşmayı ise ev sahibinin kazanmasıyla İlk Yarı 2/Maç Sonucu 1 bahsi kolayca geldi ve üye ilk tahmininde başarı sağladı.

Haberin Devamı

Kuponda yer alan bir diğer karşılaşma Utah Jazz – Phoenix Suns mücadelesinde ise alternatif bahislere yönelen Misli üyesi ‘Hangi Takım Kaç Farkla Kazanır?’ oyununu tercih etti. Deplasman ekibi Phoenix’in mücadeleyi maksimum 5 farkla kazanacağını düşünen üye karşılaşmanın son saniyelerinde büyük heyecan yaşadı. Maçın son 8 saniyesine 6 farkla önde giren Phoenix 4 saniye kala Utah’lı oyuncunun 3 sayılık atışına engel olamadı ve karşılaşmadan 3 farkla 131-128 galip ayrıldı. Ancak bu sonuçla beraber Misli üyesinin de tüm tahminleri doğru gelmiş oldu ve büyük bir sevinç yaşadı.

26.13 oranlı bu kuponuna 5000 misli oynayan üye böylece 109 bin 192 TL’nin sahibi oldu. Misli üyesi ayrıca bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında ilk sırada yer aldı.

Eğer ben daha iyisini yaparım diyorsanız Misli’ye üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, iddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena puanları kazanabilirsiniz.

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon…

Haberin Devamı

Bitime 4 saniye kala atılan 3’lük 109 Bin 192 TL Kazandırdı