Gazete Vatan Logo
Futbol Hemen çıkın!

Hemen çıkın!

Aykut Kocaman ilk yarıdaki 2 golün faturasını Bilica ile Santos’a çıkardı ve onlara fena kızdı

Hemen çıkın!

Hışımla soyunma odasına giren genç hoca laubali oynadıklarını düşündüğü 2 Sambacı’ya bu sözlerle kızdı: “İkiniz yoksunuz, 2. yarıda oynamıyorsunuz.”

F.BAHÇE, Kasımpaşa önünde farklı kazandı ama ilk yarıdaki savunma hataları sakin yapısı ile bilinen teknik direktör Aykut Kocaman’ı bile çileden çıkardı.

Kasımpaşa daha maçın 6. dakikasında Şahin’le öne geçerken pozisyonda ‘genel izleyici’ gibi kalan Fabio Bilica ile rakibin sağdan geliştirdiği her atakta etkisiz kalan Andre Santos’a Kocaman ancak 45 dakika dayanabildi.



GERİYE düştüğü maçta 3-1 öne geçmişken soyunma odasına 3-2 önde giren sarı-lacivertlilerde teknik direktör Aykut Kocaman ilk yarıda yenen iki golün faturasını bu iki Brezilyalı’ya kesti. Devre arasında hışımla soyunma odasına dalan Aykut Kocaman içeri girer girmez parmağı ile Bilica ve Andre Santos’u işaret ederken “Siz ikiniz yoksunuz, ikinci yarı oynamıyorsunuz. Benim istediğim gibi oynamıyorsunuz. Kötü oynuyorsunuz” diyerek tepkisini dile getirdi.

‘HAMLE YAPMIYORLAR’

KOCAMAN ayrıca soyunma odasına giderken yardımcılarına da “Önlerindeki topa girmiyorlar, hamle bile yapmıyorlar” sözleriyle dert yandı. Bu sezon 2-0 kaybedilen Kayserispor deplasmanı hariç ligdeki tüm maçlarda ilk 11’de oynayan Fabio Bilica yerini yeni transfer Yobo’ya bırakırken, 6 maçın 4’ünde banko görev yapan Andre Santos’un yerine ise Caner Erkin görev yaptı. Bu oyuncuların girmesiyle savunmasını sağlama alan ve rahatlayan sarı-lacivertliler sezonun en farklı skoruyla kazanıp moral buldu.

DIA: Asistler ve goller sürecek

F.BAHÇE’NİN dünkü galibiyetinde önemli rolü olan ve iki asist yapan Dia, başarılı futbolunun arkasını getireceğini söyledi.

BEŞİKTAŞ maçında çok gol kaçırdıklarını, dün ise pozisyonları değerlendirebileceklerini gösterdiklerini ifade eden Dia, “Ne olursa olsun kazanmalıydık. Uyum konusunda sorunum yok. Takıma alıştım. Şu an iyi durumdayım. Ancak daha çok atılacak gol, yapılacak asist var. O zamanı da dörtgözle bekliyorum” dedi.

‘Yok yok sarı göstereceğim’

ERSEN Martin’in elle oynaması nedeniyle 15. dakikada hiç tereddüt etmeden penaltı noktasını işaret eden karşılaşmanın hakemi Kamil Abitoğlu, küçük bir hata yaptı.

Pozisyonun ardından eli cebinde Ersen’e doğru koşan Abitoğlu, önce kırmızı kartını çıkarttı. Bunu gören F.Bahçeli oyuncular ümitlenirken, Kasımpaşalılar ise tam hakeme itiraz etmeye hazırlanıyorlardı ki; hakem hatasını fark etti ve oyunculara “Yok, yok” dedi. Kırmızıyı cebine koyan Abitoğlu, Ersen’e sarı kart gösterdi.

Özcan: Hakem direncimizi kırdı

OYUNCULARININ yaptığı akıl almaz hatalar nedeniyle sinirlerine hakim olamayan Yılmaz Vural, uzatma dakikalarında tribüne gönderildi. Tribüne çıkarken, tecrübeli çalıştırıcıyı Aykut Kocaman teselli ederken, Vural maç sonunda Lig TV mikrofonlarına açıklama yapmadı. Yardımcısı Cenk Özcan ise “Kişisel hatalar ve hakemin aleyhimize verdiği kararlar direncimizi kırdı” dedi.

PAŞA’YA KARŞI 13. GALİBİYET

Süper Lig’de dün Kasımpaşa’yla 17. maçına çıkan F.Bahçe 13. galibiyetini aldı. İki takım arasındaki maçlarda Paşa 2 kez kazanabilirken, 2 karşılaşma ise berabere bitti.

Haberin Devamı