Gazete Vatan Logo
Futbol 'Geri döneceğim!'

'Geri döneceğim!'

Hollandalı eski yıldız oyuncu Dennis Bergkamp, eski takımı Arsenal'e bir gün mutlaka geri dönmek istediğini söyledi

'Geri döneceğim!'

Hollanda basınına konuşan yıldız oyuncu, hafta sonu Emirates Stadı'nın önüne dikilen heykelinin açılış töreninde taraftarların kendisine yeniden Arsenal'e geri gelmesi yönünde tezahüratta bulunmasından gurur duyduğunu ifade etti.

"Geri dönmemi istemeleri gerçekten çok harikaydı" diyen Bergkamp, Ajax'ın teknik ekip ekibindeki görevinin devam etmesi ve ailesel nedenlerle şimdilik böyle bir durumun söz konusu olmadığını, buna rağmen yakın gelecekte gerçekleşebileceğinin sinyalini verdi.

Arsenal'in kariyerinde her zaman özel bir yeri olacağını vurgulayan Hollandalı eski golcü, "Acelem yok. Ama bir gün mutlaka Arsenal'e geri döneceğim" ifadesini kullandı.

Arsenal'in diğer eski efsane oyuncuları Thierry Henry ve Patrick Vieira'nın da bu yönde istekleri olabileceğini belirten Dennis Bergkamp, "Belki bir gün hep bereber geri döneriz, tıpkı eski günlerde olduğu gibi" şeklinde konuştu.

Arsenal'e 1995'te Milan'dan transfer edilen ve 120 kez fileleri havalandıran Dennis Bergkamp, döneminin en yetenekli oyuncuları arasında gösteriliyordu.

Haberin Devamı