Gazete Vatan Logo
Futbol ‘Gelin zirveye beraber yürüyelim’

‘Gelin zirveye beraber yürüyelim’

VATAN’a konuşan Lo Bianco, 'G.Saray’ın büyüklüğü beni etkiledi..'

‘Gelin zirveye beraber yürüyelim’

Dünyanın en iyi pasörlerinden biri olarak kabul edilen İtalyan yıldız Eleonaro Lo Bianco arkadaşımız Murat Yücekök ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

G.SARAY’IN Foppapedretti Bergamo takımından kadrosuna kattığı dünyanın en iyi pasörlerinden Eleonaro Lo Bianco, Türkiye’deki ilk röportajını VATAN’a verdi. Kariyerindeki 6 altın, 3 gümüş ve 4 bronz madalyayla ismi ‘madalya koleksiyoneri’ne çıkan İtalyan yıldız, sarı kırmızılılarla ilk görüşmelerin şubat ayında başladığının altını çizerek şunları söyledi:

“Artık ülke dışına çıkma zamanım gelmişti. G.Saray’ı seçmemde Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri olmaları ve ligin kalitesi önemli oldu. Taraftarlarımızla zirveye ilerleyeceğimizi düşünüyorum. 1+1 yıllık sözleşme imzaladık fakat bu 2 olur hatta 3-4 olur, burada kalmak isterim.

‘F.BAHÇE’Yİ YENMEK YETMEZ’

G.Saray-F.Bahçe rekabetinden haberim var. Ancak ben sadece F.Bahçe’ye karşı değil her takıma karşı başarılı olmak istiyorum. Eski takım arkadaşım Poljak’la gelmeden önce konuştum ve bana G.Saray’ın ne kadar büyük bir takım olduğundan bahsederek Türkiye’ye gelirsem bana çok yardımcı olacağını söyledi.

EN beğendiğim oyuncular smaçör olarak Natasha Osmokrovic, orta oyuncu olarak Maja Poljak ve komple bir oyuncu olan Aguero. Türk oyuncu olarak ise Neslihan Darnel’i çok beğeniyorum ayrıca pasör Naz Aydemir de bence Türk voleybolunun geleceği...”

Haberin Devamı