Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'dan Caceres için dev mücadele

Galatasaray'dan Caceres için dev mücadele

Serdar Aziz’den sonra savunma hattına bir takviye daha yapmak isteyen ve gözüne sözleşmesi biten Caceres’i kestiren Galatasaray’a ciddi bir engel çıktı. Alman devi Dortmund da, Uruguaylı stoperin peşinde...

Galatasaray'dan Caceres için dev mücadele

Cim Bom bir savunmacıyı daha kadrosuna katabilmek için yoğun çaba içinde. Juventus’la sözleşmesi sona eren Martin Caceres, Galatasaray’ın stoper listesinde ilk sırada yer alıyor. Bu doğrultuda oyuncunun menaceriyle temasa geçen Sarı-Kırmızılılar kötü bir haberle karşılaştı. Alman devi Borussia Dortmund’un da Caceres transferi için harekete geçtiği öğrenildi. Bu da tecrübeli oyuncunun piyasasının tavan yapmasına yol açıyor. Caceres’in yıllık 3.5 milyon Euro civarında sabit ücret talebinin olduğu öne sürülüyor. Bunun yanında primler ve imza parası gibi detaylar devre girince maliyet de dolayısıyla artıyor.

Maliyeti göz korkutuyor

Serdar Aziz’e verilen 4.5 milyon Euro ve oyuncunun 2 milyon Euro’luk yıllık maaşı nedeniyle büyük tepki gören Galatasaray Yönetimi’nin bu kez risk alıp almayacağı merak ediliyor. Taraftarlar ise maliyetinin çok yüksek olmaması halinde Caceres’in takıma çok faydalı olacağı inancını taşıyor.

(Fanatik)