Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Galatasaray'da Hakim Ziyech ile ipler kopuyor! Menajerine talimatı verdi

Galatasaray'da Hakim Ziyech ile ipler kopuyor! Menajerine talimatı verdi

Ara transfer dönemi için çalışmalarına hız veren Galatasaray'da beklenmedik bir gelişme yaşandı. Sezon başında takıma katılan Hakim Ziyech'in geleceği için sürpriz bir iddia gündeme geldi.

Galatasaray'da Hakim Ziyech ile ipler kopuyor! Menajerine talimatı verdi

Galatasaray'da Hakim Ziyech'in geleceği hakkında sürpriz bir idda gündeme geldi. Ertelenen Süper Kupa maçında ilk 11'de olması beklenen Faslı oyuncu, son idmandan önce ağrılarını öne sürerek kadroda yer almadı.

DAHA ÖNCE DE YAPTI

Bunu daha önce de yaptığı ortaya çıkan 30 yaşındaki oyuncunun, Adana Demirspor karşılaşmasından önce de aynı gerekçeyle sahaya çıkmadığı öğrenildi.

AYRILIĞA HAZIRLANIYOR

Chelsea'den bedelsiz satın alma opsiyonuyla kiralanan yıldız futbolcu, geldiği günden bu yana hedeflenen verimi sağlayamadı. Bu noktada Galatasaray cephesini de mutlu edemeyen Ziyech'in devre arasında takımdan ayrılmaya hazırlandığı öğrenildi.

MENAJERİNE TALİMATI VERDİ

Sabah'ta yer alan haberde Türkiye'de istediği ortamı bulamayan ve maaşların gecikmesinden rahatsız olan tecrübeli oyuncu ayrılık için düğmeye bastı. Menajerine takım bulması için talimat veren Galatasaraylı yıldız, Suudi Arabistan'dan gelen tekliflerin değerlendirilmesini istedi. Sık sık sakatlanması sebebiyle Ziyech'ten istediği katkıyı alamayan Galatasaray teknik ekibi de ayrılığa sıcak bakıyor.

Haberin Devamı

6 GOLE KATKI

Hakim Ziyech, Galatasaray formasıyla çıktığı 14 maçta 4 gol, 2 asist üretti.