Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Galatasaray'da ‘Dayı’ya saygı büyük

Galatasaray'da ‘Dayı’ya saygı büyük

Çaykur Rizespor maçında Mauro Icardi’nin, penaltıyı kendisi kullanmak yerine hat trick yapması için Kerem Demirbay’a attırması, futbolcuların Kerem’e olan saygısının bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Galatasaray'da ‘Dayı’ya saygı büyük

Galatasaray içinde yerli ve yabancı oyuncular tarafından çok sevilen bir figür olan Kerem’in, oyuncularla kurduğu güzel iletişimin etkisi kendini gösterdi. Saha içinde ve saha dışında önemli bir karakter olan 30 yaşındaki oyuncunun herkesle çok iyi iletişim kurduğu belirtildi. Hem iyi bir dinleyici olan hem de kendisini dinleten Kerem’in rolüne dikkat çekildi.

Yerli futbolcuların ‘Dayı’ diye hitap ettiği Kerem Demirbay’a, Icardi, Torreira ve Muslera gibi isimlerin de çok büyük saygı duyduğu belirtildi. Oynamadığı dönemde bile takıma psikolojik olarak büyük destek veren tecrübeli futbolcunun, Teknik Direktör Okan Buruk’a da bu anlamda yardımcı olduğu bildirildi.

Kerem Demirbay’ın son dönemde performansının yükselmesinde ise Türkiye’deki futbola adapte olmasıyla beraber özgüveninin yerine gelmesinin önemine dikkat çekildi. Özellikle Pendikspor maçında stoper olarak oynadığı bölümde bunu sorun etmemesi de, teknik kadroyu çok etkiledi. Üzerindeki baskı nedeniyle oluşan tedirginliği atmasının ardından Kerem Demirbay’ın saha içinde çok önemli bir güç haline geldiği belirtildi.

Haberin Devamı