Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Galatasaray Zalgiris maçı bileti ne zaman satışa çıkacak? Galatasaray Zalgiris maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta, Galatasaray Zalgiris rövanş maçı hangi gün?

Galatasaray Zalgiris maçı bileti ne zaman satışa çıkacak? Galatasaray Zalgiris maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta, Galatasaray Zalgiris rövanş maçı hangi gün?

Galatasaray Zalgiris Vilnius rövanş maçı ne zaman, saat kaçta, Galatasaray Zalgiris rövanş maçı bilet fiyatları ne kadar? Galatasaray Zalgiris Vilnius rövanş maçı heyecanla bekleniyor. 2023-2024 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye’yi temsil edecek olan sarı kırmızılıları zorlu bir mücadele bekliyor. Maçın detayları sorgulanırken, Galatasaray Zalgiris maçı bileti ne zaman satışa çıkacak? Sorusuna da yanıt aranıyor.

Galatasaray Zalgiris maçı bileti ne zaman satışa çıkacak? Galatasaray Zalgiris maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta, Galatasaray Zalgiris rövanş maçı hangi gün?

Galatasaray Zalgiris'le kozlarını paylaşacak. İlk maçta deplasmanda Zalgiris'le 2-2 berabere kalan Galatasaray, evinde oynayacağı maça mutlak galibiyet bekliyor. Peki, Galatasaray Zalgiris maçı bileti ne zaman satışa çıkacak? Galatasaray Zalgiris maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta, Galatasaray Zalgiris rövanş maçı hangi gün?

GALATASARAY ZALGIRIS VILNIUS RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Galatasaray Zalgiris Vilnius karşılaşması 2 Ağustos Çarşamba günü saat 21:30'da oynanacak.

GALATASARAY ZALGIRIS VILNIUS RÖVANŞ MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI MI?

Galatasaray Zalgiris Vilnius karşılaşmasının biletleri henüz satışa çıkmadı.

Mücadelenin biletlerinin 28 Temmuz Cuma günü taraftarlara sunulması bekleniyor.

GALATASARAY ZALGIRIS VILNIUS RÖVANŞ MAÇI HANGİ KANALDA?

Galatasaray Zalgiris Vilnius mücadelesinin yayıncı kuruluşu henüz belli olmadı.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ

Muslera; Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino; Kerem Aktürkoğlu, Torreira, Olivieira, Morutan, Mertens, Zaniolo

Haberin Devamı