Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Galatasaray, Tete'nin bonservisini belirledi! Sürpriz ayrılık

Galatasaray, Tete'nin bonservisini belirledi! Sürpriz ayrılık

Sacha Boey'u rekor bedelle Bayern'e gönderen sonrasında ise Bakambu ile de yollarını ayıran Galatasaray'da transfer hareketliliği devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekipte bir ayrılık daha yaşanabilir.

Galatasaray, Tete'nin bonservisini belirledi! Sürpriz ayrılık

Galatasaray’da beklenen çıkışı yapamayan Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Tete’nin takımdaki geleceği için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Yıldız futbolcuyla yollar ayrılabilir.

 AYRILIKLAR ART ARDA

Sacha Boey'u rekor bedelle Bayern Münih'e gönderen Galatasaray'da Bakambu da Real Betis'e transfer olmuştu. Ayrıca sezon başında kiralık olarak transfer edilen ancak beklentilerin altında kalan Angelino ile de yollar ayrıldı.

 LİNCOLN DEVREDE

Galatasaray’da ayrılık mevsimi henüz kapanmış değil. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelen ve kulübün plaket verdiği eski yıldızı Lincoln, vatandaşı Tete’yi ülkesine götürmeye çalışıyor. Bu transfere Okan Buruk da onay vermişti, ancak Tete gitmeye çok sıcak bakmıyordu.

İŞTE BEKLENEN BONSERVİS

Fanatik'te yer alan habere göre gelinen son noktada, Brezilya kulübü Bahia ile 23 yaşındaki futbolcu arasında anlaşmanın çok yakın olduğu öğrenildi. Galatasaray Yönetimi bu transferden 8-10 milyon Euro bandında bir bonservis geliri bekliyor. Sarı-Kırmızılılar, Sambacı’yı sezon başında kadrosuna bedavaya katmıştı.

Haberin Devamı