Gazete Vatan Logo
Şampiy10Galatasaray Fenerbahçe biletleri ne zaman satışa çıkacak (19 Mayıs 2024)? Galatasaray Fenerbahçe derbi bilet fiyatları ne kadar? GS FB biletleri satışa çıktı mı?

Galatasaray Fenerbahçe biletleri ne zaman satışa çıkacak (19 Mayıs 2024)? Galatasaray Fenerbahçe derbi bilet fiyatları ne kadar? GS FB biletleri satışa çıktı mı?

Galatasaray Fenerbahçe maçının biletlerinin ne zaman satışa çıkacağı taraftarlar tarafından sorgulanıyor. Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Süper Lig’de yaşanacak derbi maçı için nefesler tutuldu, GS ve FB maçı Rams Park’ta karşı karşıya gelecek. 19 Mayıs Pazar günü oynayacak maç beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak. Peki, Galatasaray - Fenerbahçe derbi maçı biletleri satışa çıktı mı, Galatasaray Fenerbahçe biletleri ne zaman satışa çıkacak (19 Mayıs 2024)?

Galatasaray Fenerbahçe biletleri ne zaman satışa çıkacak (19 Mayıs 2024)? Galatasaray Fenerbahçe derbi bilet fiyatları ne kadar? GS FB biletleri satışa çıktı mı?

Galatasaray Fenerbahçe biletleri ne zaman satışa çıkacak (19 Mayıs 2024)? GS ile FB derbi maçında sarı lacivertli 2400 taraftar yer alacak. Valilikten yapılan açıklamada, "İl Spor Güvenlik Kurulu, 19 Mayıs Pazar günü Ali Sami Yen-Rams Park Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe maçına 2 bin 400 misafir takım seyircisinin alınmasına karar vermiştir. Misafir takım seyircisi, maçın oynanacağı Ali Sami Yen-Rams Park Stadı'na toplu olarak giriş yapabilecektir." denildi. Peki, Galatasaray Fenerbahçe derbi bilet fiyatları ne kadar? GS FB biletleri satışa çıktı mı?

GALATASARAY FENERBAHÇE BİLETLERİ NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Derbinin bilet satışı tarihi hakkında henüz açıklama yapılmadı. Hafta sonu yapılacak maçın biletlerinin çarşamba ya da perşembe satışa çıkması bekleniyor.

GALATASARAY - FENERBAHÇE DERBİSİ NE ZAMAN?

Galatasaray - Fenerbahçe maçı 19 Mayıs Pazar günü saat 19:00'da gerçekleşecek. Mücadele beIN Sports 1'den canlı aktarılacak.

DERBİ ŞAMPİYONU BELİRLEYEBİLİR

İki takımın haftaya karşılaşacakları derbiden çıkacak sonuç şampiyonu belirleyebilir. Lider Galatsaray eğer rakibini yener veya berabere kalırsa adını zirveye yazdıracak. Ama Fenerbahçe deplasmandan 3 puanla dönerse her şey son haftaya kalacak. Kanarya İstanbulspor'u ağırlarken Cimbom ise Konyaspor ile Konya'da kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı