Gazete Vatan Logo
Süper Lig G.Saray'dan yeni rekor: 50 milyon Euro

G.Saray'dan yeni rekor: 50 milyon Euro

G.Saray Fly Emirates, Qatar Airways, Gazprom ve Samsung'la forma pazarlığında..

G.Saray'dan yeni rekor: 50 milyon Euro

G.SARAY gelecek sezon forma sponsoru için birbirinden önemli firmalarla dev bir anlaşma yapmak için görüşmelerini sürdürüyor. VATAN, sarı-kırmızılı yönetimin masaya oturup teklif aldığı 4 ünlü firmanın da adına ulaştı...

TÜRK Telekom ile yapılan anlaşmaya göre yılda 7 milyon Euro kazanan sarı-kırmızılılar yeni imza ile birlikte 5 yıllık kontrat karşılığında 50 milyon Euro’yu kasasına koymak için çaba harcıyor.

ASLAN’IN görüştüğü firmalar ise Fly Emirates, Qatar Airways, Gazprom ve Samsung... Dünyanın önde gelen kulüplerine de sponsor olan bu 4 firma G.Saray’a sponsor olabilmek için birbirleriyle yarışırken sarı-kırmızılılar yıllık 10 milyon Euro ile ezeli rakipleri F.Bahçe’nin de önüne geçmeyi hedefliyor. Kanarya, Türk Telekom’dan yılda 9.5 milyon Euro kazanırken G.Saray yönetimi yeni anlaşma ile ezeli rakiplerini geride bırakacak.

STATTA DEVAM!

SARI-kırmızılıların Devler Ligi’ndeki rakibi Chelsea, Samsung’dan yıllık 14 milyon Euro göğüs reklamı bedeli alırken Manchester United ise 43 milyon Euro ile dünyada ilk sırada. G.Saray’ın Türk Telekom ile Arena için yaptığı anlaşma ise 5 yıl daha devam edecek ve bu sürenin sonunda tarafların sözleşmeyi uzatma hakları bulunuyor.

Haberin Devamı