Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Futbolcu Hulk öldü mü? Brezilyalı futbolcu yaşıyor mu?

Futbolcu Hulk öldü mü? Brezilyalı futbolcu yaşıyor mu?

Brezilyalı Futbolcu Hulk ile ilgili sosyal medyada öldü haberleri dolaşıma sokuldu. Futbolcu Hulk’un ölümüyle yapılan paylaşımların ardından bir dönem Porto ve Zenit’te oynayan dünya çapında adını duyuran Givanildo Vieira de Souza, lakabıyla Hulk’ın son durumu sorgulanıyor.

Futbolcu Hulk öldü mü? Brezilyalı futbolcu yaşıyor mu?

Futbolcu Hulk ile ilgili sosyal medyada çeşitli paylaşımlar yapılmaya başlandı. Brezilyalı futbolcu Givanildo Vieira de Souza ile Meksikalı futbolcu Antonio Salazar birçok futbolsever tarafından kimi zaman karıştırılıyor. Peki, Brezilyalı

HULK ÖLDÜ MÜ, YAŞIYOR MU?

33 yaşındaki Meksikalı futbolcu Antonio "Hulk" Salazar, terk edilmiş bir otomobil içinde yanmış halde ölü bulundu. Ünlü futbolcu, kuvvetinden dolayı çizgi roman kahramanı "Hulk" lakabını almıştı.

Bölge polisinin yaptığı açıklamaya göre; Periferico Nuevo'da baraj yakınlarında terk edilmiş beyaz bir araç olduğu yönündeki ihbar üzerine olay yerine giden memurlar aracın içinde cesedi buldu. Yapılan ilk incelemelerin ardından cesedin Antonio 'Hulk' Salazar'a ait olduğu anlaşıldı.

Öte yandan bazı kullanıcılar Brezilyalı futbolcu Hulk’un öldüğünü düşünmeye başladı. Hulk lakabıyla tanınan 37 yaşındaki Givanildo Vieira de Souza ölmedi yaşıyor. Kullanıcılar, ölen Hulk’un Givanildo Vieira de Souza olduğunu düşünse de bu durum gerçeği yansıtmıyor. Hulk, şu anda Série A takımlarından Atlético Mineiro'da forma giyiyor.

Haberin Devamı