Gazete Vatan Logo
UEFA Avrupa Ligi Kerem Aktürkuğlu Avrupa'daki başarının sırrını açıkladı

Kerem Aktürkuğlu Avrupa'daki başarının sırrını açıkladı

Lazio maçından sonra açıklamalarda bulunan Muslera, Feghouli, Kerem Aktürkoğlu ve Taylan Antalyalı alına 0-0 beraberliği taraftarlara armağan etti.

Kerem Aktürkuğlu Avrupa'daki başarının sırrını açıkladı

Galatasaray'ın file bekçisi Fernando Muslera, Lazio maçının ardından konuştu.

Uruguaylı kaleci maç sonu yaptığı açıklamada namağlup lider olarak gruptan çıkmayı hak ettiklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Bugün yüzde yüzünü veren bir Galatasaray vardı. Takımla gurur duyuyorum. Bugün bir kez daha lider olmayı hak ettiğimizi gösterdik. Hiç kaybetmeden gruptan çıkıyoruz. Camiamıza taraftarımıza armağan olsun. Taraftara özel olarak armağan olsun."

"İKİNCİ EVİM TÜRKİYE"

"Benim ikinci evim Türkiye! İtalya önemli, Avrupa'ya ilk adımımı burada attım ama benim ikinci evim Türkiye!"

"Bugün taktik, ofansif, defansif anlamada çok iyi bir Galatasaray vardı. Şampiyonlar Ligi tadında bir gruptan 12 puan almak kolay değil. Her maça çok iyi hazırlandık, çok iyi oynadık. %100 liderliği hak ettik. Lider geldik, lider dönüyoruz."

"BİR HAYALİMİZ, RÜYAMIZ VAR"

"Adım adım gitmemiz lazım. Bir hayalimiz, rüyamız var. Lider bitirdik. Bunu hak ettik. Bunun keyfini çıkaracağız. Adım adım rüyamıza doğru ilerleriz umarım."

TAYLAN ANTALYALI: TARAFTARLARIMIZA ARMAĞAN OLSUN

"Çok mutluyuz, lider geldik, lider gidiyoruz. Takımı kutluyorum. Herkes çok büyük mücadele etti. Taraftarımıza armağan olsun. Oynayan oynamayan herkes mücadele etti."

KEREM AKTÜRKOĞLU: AVRUPA'DA DAHA RAHAT...

UEFA Avrupa Ligi ile ile ilgili açıklama yapan Kerem Aktürkoğlu "Hep birlikte yolun sonunun güzel olacağına inanıyoruz." dedi.

Haberin Devamı

Kerem Aktürkoğlu ayrıca "Çok mutluyuz. Lider geldik, namağlup bitirdik. Çok zor bir maç olacağını biliyorduk. Lider dönüyoruz evimize. Ligde kötü giden fikstür sonrası Galatasaray taraftarına armağan oldu bu da." ifadelerini kullandı.

Türk futboluyla Avrupa'daki futbolu kıyaslayan Kerem Aktürkoğlu "Her maça istediğimiz organizasyon, taktik var. Avrupa'da bunu daha rahat sahaya yansıtıyoruz. Avrupa'da iki taraf da oynamak istiyor. Türkiye Ligi biraz daha mücadele, savaş, fizik gücüne dayalı. Biraz daha zorluk çekiyoruz. Son 16'yı garantiledik. Taraftarımıza armağan olsun." dedi.

Süper Lig ile ilgili de konuşan sarı-kırmızılı futbolcu "Şimdi tekrar lige bakıyoruz. Artık bir seri vakti geldi.Lider olmanın vermiş olduğu özgüvenle sahada rahat oluyoruz. Oyunumuz da daha güzel oluyor. Her maça çok büyük bir heyecanla, özveriyle çıkıyoruz. Bu da sahaya yansıyor." açıklamasını yaptı.

FEGHOULİ: NEDEN OLMASIN?

Haberin Devamı


Grubu lider bitirmeleri hakkında konuşan Feghouli "Çok umutluyum. İstediğimiz oyunu sergiledik. Yenilmemiş bir şekilde grubu lider olarak bitirdik, çok mutluyum." dedi.

UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğyla ilgili soruyu yanıtlayan Sofiane Feghouli "Futbolda önemli olan birinci olmak. Bundan sonra her şey olabilir. Baskı olmadan bütün maçları tek tek oynamamız gerekiyor. Neden olmasın?" ifadelerini kullandı.