Gazete Vatan Logo
TFF 1.Lig Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan İsmail Çokçalış sözleşmesini feshetti

Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan İsmail Çokçalış sözleşmesini feshetti

Spor Toto1. Lig takımlarından Bursaspor’da kadro dışı bırakılan ve idman yapması için Vakıfköy’e gönderilen İsmail Çokçalış sözleşmesini feshetti. Adı daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe ile de anılan 21 yaşındaki oyuncunun 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu.

Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan İsmail Çokçalış sözleşmesini feshetti

Bursaspor’da kadro dışı bırakılan İsmail Çokçalış’ın sözleşmesi feshedildi. Konuyla ilgili yeşil-beyazlı kulübün açıklama yapması bekleniyor.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’da flaş bir gelişme yaşandı. Yeşil-beyazlı kulübü federasyona şikayet eden sonrasında da parası ödendikten sonra kadro dışı bırakılan ve Galatasaray ve Fenerbahçe ile de anılan İsmail Çokçalış’ın sözleşmesi feshedildi.

Bursaspor’un TFF’nin internet sitesindeki kadrosunda da yer almayan İsmail Çokçalış’la ilgili yeşil-beyazlı kulübün açıklama yapması bekleniyor. Bursaspor Kulübü’nün bu durumdan maddi kazanç sağlayıp sağlamadığı da merak konusu haline geldi. Bilindiği gibi yeşil-beyazlı kulüp, geçtiğimiz hafta oyuncuya, serbest kalmaması adına 2 milyon 119 bin TL’lik bir ödeme yaptığını açıklamıştı.

İsmail Çokçalış kimdir?
21 Haziran 2000 tarihinde Bursa'da dünyaya gelen İsmail Çokçalış, kariyerine 2015'te Bursaspor altyapısında başladı. Uzun süre burada forma giyen genç yıldız adayı, 2019 ocak ayında Karacabey Belediye'ye kiralandı. 2019 - 2020 sezonunda Bursaspor A takımına yükselen İsmail Çokçalış, 67 resmi müsabakada 1 gol 5 asist ile oynadı.

Haberin Devamı

Güncel piyasa değeri 475 bin Euro olan İsmail Çokçalış, Türkiye'nin genç yaş milli takımlarında da top koşturuyor.

 Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan İsmail Çokçalış sözleşmesini feshetti