Gazete Vatan Logo
Ümraniyespor Portekiz'de oynamadan Ümraniyespor'a geldi, Ümraniyespor'da oynamadan İskoçya'ya gidiyor

Portekiz'de oynamadan Ümraniyespor'a geldi, Ümraniyespor'da oynamadan İskoçya'ya gidiyor

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra forma giyme anlamında bir türlü istikrar yakalayamayan Berke Özer İskoçya devi Glasgow Ranger'a transfer oluyor.

Portekiz'de oynamadan Ümraniyespor'a geldi, Ümraniyespor'da oynamadan İskoçya'ya gidiyor

Fenerbahçe'den 2021-2022 sezonu sonunda ayrılan ve Portekiz ekibi Portimonense'ye transfer olan Berke Özer'in Avrupa macerası kısa sürdü. Genç eldiven, ara transfer ve tescil döneminde Eyüpspor ile anlaşma sağladı. Eyüpspor, Berke Özer'i saatler sonra Ümraniyespor'a kiralık olarak gönderdi.

Ümraniyespor'da kiralık olarak forma giyen Berke Özer ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

F.BAHÇE'DEN OLAYLI AYRILIK

Bucaspor altyapısında yetişen Berke Özer, genç yaşta Altınordu altyapısının yolunu tuttu. 22 yaşındaki file bekçisi, 2018-2019 sezonu başında 2 milyon 500 bin euro bedelle Fenerbahçe'ye transfer oldu. Sarı-lacivertlilerde bir türlü istenen performansı sergileyemeyen genç kaleci, 2019-2020 sezonunda Westerlo'ya kiralandı.

Westerlo'da kaleyi devralan Berke Özer, Fenerbahçe'ye döndükten sonra bir kez daha forma şansı bulmakta zorlandı. 22 yaşındaki eldiven, geçtiğimiz sezon sonunda sözleşmesinin sona ermesinin ardından sarı-lacivertlilerden ayrıldı. Berke Özer'in Fenerbahçe'den ayrılık sürecinde taraflar arasında bir gerilim yaşandı.

Haberin Devamı

PORTEKİZ MACERASI KISA SÜRDÜ

Fenerbahçe'den ayrılmasının ardından Portekiz ekibi Portimonense ile anlaşma sağlayan Berke Özer'in macerası kısa sürdü. Genç eldiven, devre arası transfer ve tescil döneminde Eyüpspor ile anlaşma sağladı.

Eyüpspor, 22 yaşındaki eldivenle 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşme imzaladı. Berke Özer, Eyüpspor'a imzasından saatler sonra Spor Toto Süper Lig ekibi Ümraniyespor ile anlaşma sağladı. Kırmızı-beyazlılar, 22 yaşındaki kaleciyi sezon sonuna kadar kiraladı.

FORMA ŞANSI BULAMADI

Recep Uçar yönetimindeki Ümraniyespor'da yeni transfer Berke Özer bir türlü forma şansı bulamadı. Orkun Özdemir ve Serkan Kırıntılı'nın ardında kalan Berke Özer, Anıl Demir'le girdiği forma yarışını da kazanamadı.

ADA'DAN TALİP ÇIKTI

Eyüpspor'a sezon başında dönmesi beklenen Berke Özer ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. İskoç basınından Ibrox Noise'un haberine göre; İskoçya ekibi Rangers, Berke Özer'i kadrosuna dahil etmek için harekete geçti.

Haberin Devamı

ESKİ BEŞİKTAŞLI KALECİ MCGREGOR'UN YERİNE

Takımın tecrübeli file bekçisi Allan McGregor'ın 41 yaşına gelmesi nedeniyle kaleci rotasyonuna bir takviye yapmayı hedefleyen Rangers'ın Berke Özer'i düşündüğü vurgulandı.

Berke Özer'in güncel piyasa değeri 2 milyon euro. A takım düzeyinde henüz milli olamayan genç eldiven daha önce; Türkiye U15, Türkiye U16, Türkiye U17, Türkiye U18, Türkiye U19 ve Türkiye U21 Milli Takımı'nda forma giydi.

Portekizde oynamadan Ümraniyespora geldi, Ümraniyesporda oynamadan İskoçyaya gidiyor