Gazete Vatan Logo
Ümraniyespor Galatasaraylı başkan açıkladı: Evet Fenerbahçe'nin oyuncumuza ilgisi var

Galatasaraylı başkan açıkladı: Evet Fenerbahçe'nin oyuncumuza ilgisi var

Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, adı sık sık transfer dedikodularıyla anılan tecrübeli golcü Umut Nayir için 'Oyuncumuza Fenerbahçe'nin ilgisi var' açıklamasında bulundu.

Galatasaraylı başkan açıkladı: Evet Fenerbahçe'nin oyuncumuza ilgisi var

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, geçtiğimiz gün ilk transferini duyurmuştu. Ryan Kent transferinin ardından Sarı-lacivertli ekipte sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

4 YILLIK ANLAŞMA

Önümüzdeki sezon Türkiye'de tüm kupaları kazanmak ve Avrupa'da başarılı olmak isteyen Fenerbahçe, Türkiye Kupası zaferinin ardından ilk transferini resmen açıkladı. Sarı-lacivertliler, listesindeki isimlerden biri olan ve Glasgow Rangers ile sözleşmesi sona eren Ryan Kent'i kadrosuna kattı. 26 yaşındaki futbolcu ile 4 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağlandığı, resmi mukavelenin oyuncunun sezon başı kampı için Türkiye'ye geldiğinde yapılacak sağlık kontrollerinin ardından imzalanacağı belirtildi.

VALENCİA AYRILDI

Transfer gündeminin yanı sıra Fenerbahçe'de bir ayrılık da yaşandı. Sezonu gol kralı olarak tamamlayan Enner Valencia, Brezilya ekibi Internacional'e transfer oldu.

Fenerbahçe'ye 2020-2021 sezonu başında transfer olan Enner Valencia, 3 sezon formasını terlettiği takımdan Türkiye Kupası ve gol krallığı ile ayrıldı.

Haberin Devamı

Valencia'nın ayrılığı sonrası hücum hattına transfer yapması beklenen sarı-lacivertli ekibin ilgilendiği ismi Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'un başkanı Murat Özkaya açıkladı.

'19 GOL ATMASI BÜYÜK BİR GURUR'

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'un başkanı Murat Özkaya, TRT Spor ekranlarında açıklamalarda bulundu.

Ümraniyespor'a kiralanan Umut Nayir hakkında konuşan Özkaya, "Umut Nayir Türk futbolunun bir değeri. Orada 19 gol atması benim için büyük bir gurur. 'Başkanım ben 1 yıl Süper Lig'de oynamak istiyorum. Bırakırsanız mutlu olurum' dedi. Ümraniyespor ile anlaştık biz de." dedi.

FENERBAHÇE İTİRAFI

Umut Nayir'e Fenerbahçe'nin ilgisi olduğunu doğrulayan Özkaya, "Fenerbahçe Umut Nayir'i istedi mi?" sorusuna "Her oyuncumuzun isteği çok önemli. Arda Turan da mükemmel bir profesyonel. Kim gelirse gelsin bizim herkese kapımız açık." yanıtını verdi. Özkaya, kendisine tekrar yöneltilen "Fenerbahçe'nin bir ilgisi var diyebilir miyiz?" sorusuna ise "Aynen" cevabını verdi.

Haberin Devamı

"BEN GALATASARAYLIYIM"

Özkaya son olarak, "Ben Galatasaraylıyım her şeyden önce. Bizim amacımız Türk futboluna hizmet etmek. Ana hedefimiz bu. Biz her takıma zevkle oyuncu veren bir kulüp olmak istiyoruz. Bizim oyuncularımızı isteyen herkesle konuşabiliriz. Para konuşmadan yürümek bizim hayalimiz. Para tabii ki olmalı ama sonraki konu olmalı." ifadelerini kullandı.