Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor'dan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a transfer çalımı!

Trabzonspor'dan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a transfer çalımı!

Süper Lig'de üçüncülük mücadelesini sürdüren Trabzonspor, gelecek sezon için de transferde hedeflerini belirlemiş durumda... İsmi daha önce de gündeme gelen Brezilyalı stoperi kiralamak isteyen Bordo-Mavililer, asıl bombayı ise Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın istediği genç yıldızla patlatacak.

Trabzonspor'dan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a transfer çalımı!

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bordo-Mavililer, daha önce de gündeminde yer alan Marlon Santos'u yeniden transfer listesine dahil etti. Abdullah Avcı'nın uzun süredir takip ettiği ve kadrosunda görmek istediği oyuncu için yönetimin, hamle yapması bekleniyor.

KİRALAMA PLANLANIYOR

Sabah'ta yer alan habere göre; 2021'de İtalyan ekibi Sassuolo'dan Shakhtar Donetsk'e 12 milyon Euro'ya transfer olan Marlon, son iki sezonda başka kulüplere kiralık gönderildi. Bordo-Mavili kulübün de Ukrayna ekibiyle 2026'ya kadar sözleşmesi olan Brezilyalı stoperi kiralamayı planladığı öğrenildi. Kariyerinde Barcelona, Nice, Sassoulo ve Monza gibi kulüpler olan 29 yaşındaki Marlon'un düzenli forma giyebileceği bir takıma gitmek istediği gelen bilgiler arasında.

CİHAN ÇANAK'IN AKLI FIRTINA'DA

Bu arada Trabzonspor'un gündemine Türkiye U21 Milli Takımı'nda da forma giyen Cihan Çanak geldi. Belçika ekibi Standard Liege'in oyuncusu olan Cihan için Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe yarışırken devreye Fırtına da girdi. 19 yaşındaki futbolcunun hayalini ise Trabzonspor süslüyor.

Haberin Devamı

Aslen Trabzonlu olan, kulübünde 61 numaralı formayı giyen ve Instagram hesabından sadece Bordo-Mavili kulübü takip eden Cihan için kısa süre içerisinde girişimlerin başlayacağı belirtildi. U20'de Belçika Milli Takımı'nı seçen ancak U21'de Türkiye'yi tercih eden futbolcuyla Alman ekibi Borussia Dortmund da yakından ilgileniyor.