Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor'dan ayrılıp Kayserispor'un kaptanı olmaya gidiyor

Trabzonspor'dan ayrılıp Kayserispor'un kaptanı olmaya gidiyor

Trabzonspor ile yollarını ayırdıktan sonra Kayserispor'la masaya oturan Marek Hamsik'ten sonra Bardhi, Maxi Gomez, Denswil ve Larsen'in de eşyalarını topladığı öğrenildi.

Trabzonspor'dan ayrılıp Kayserispor'un kaptanı olmaya gidiyor

Nenad Bjelica yönetimindeki Trabzonspor'da yönetim gelecek sezon kadro planlaması kapsamında çalışmalarını hızlandırdı. Karadeniz ekibinde takımdan ayrılacak isimler netleşmeye başladı. Bordo-mavililerde bu doğrultuda 4 oyuncuyla yolların ayrılacağı iddia edildi.

Trabzonspor'da Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda hareket eden kurmayların aynı zamanda yıldız futbolcu için de teklifini hazırladığı öğrenildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

MAAŞ POLİTİKASI DEĞİŞİYOR

Trabzonspor'da 27-28 milyon euroluk net maaş bütçesiyle kazanılan şampiyonluk sonrası ciddi bir değişim yaşanmış ve takım maliyeti 41 milyon euroya çıkmıştı. Başarısız bir dönemden geçen bordo-mavililerde yönetimin hedefi netlik kazandı.

Karadeniz ekibinde kiralık futbolcuların ayrılması ve sözleşmesi bitecek Marek Hamsik'in vedası sonrası takım maliyetinin 30 milyon euro seviyesine ineceği vurgulandı. Trabzonspor'da esas hedefin bütçeyi 25 milyon euroya indirmek olduğu aktarıldı. Tecrübeli orta sahanın transfer tahtası açılan Kayserispor'la prensip anlaşmasına vardığı, Hamsik'in Sarı Kırmızılı takımda kaptanlık yapacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

4 AYRILIK BİRDEN

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Trabzonspor'da kurmaylar teklif getiren ve değerini bulan oyuncularla yollarını ayıracağı vurgulandı. Bordo-mavililerde Maxi Gomez, Enis Bardhi, Stefano Denswil ve Jens Stryger Larsen'in takımdan ayrılmaya en yakın oyuncular olduğu belirtildi.

Bordo-mavililerde Anastasios Bakasetas ile Manolis Siopis'in yanı sıra Trezeguet'in de takımda kalabileceği aktarıldı. Trezeguet'in Arap Yarımadası'ndan talipleri olmasına rağmen çok yüksek bir teklif olması halinde satılacağı kaydedildi.

TRABZONSPOR'DAN FLAŞ TEKLİF

Udinese'de forma giyen Roberto Pereyra'nın menajerler aracılığıyla Trabzonspor'un gündemine geldği belirtildi. 32 yaşındaki oyuncunun transferine Nenad Bjelica'nın sıcak baktığı vurgulandı. 32 yaşındaki oyuncunun Udinese'de 1 milyon 300 bin euro maaş aldığı aktarıldı.

Bordo-mavililerde tavan ücret politikası doğrultusunda Roberto Pereyra'ya 1 milyon 500 bin euro garanti ücretin yanı sıra bazı başarı bonuslarının yer aldığı bir teklif sunmasının beklendiği belirtildi.

Haberin Devamı

Udinese ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Arjantinli orta saha bu sezon 34 maçta forma şansı buldu. 32 yaşındaki orta saha bu müsabakalarda rakip fileleri 5 kez havalandırdı ve 8 asist üretti.

Cadates altyapısında futbola başlayan Roberto Pereyra daha sonra River Plate, Udinese, Juventus ve Watford formaları giydi. 32 yaşındaki stoper, Arjantin Milli Takımı'nda 19 maçta oynadı ve 2 gol üretti.

Trabzonspordan ayrılıp Kayserisporun kaptanı olmaya gidiyor