Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor hız kesmiyor! Abdülkadir Parmak'ın yerine Beşiktaş'tan ayrılan orta saha geliyor

Trabzonspor hız kesmiyor! Abdülkadir Parmak'ın yerine Beşiktaş'tan ayrılan orta saha geliyor

Daha önce Denswil, Doğucan Haspolat, Eren Elmalı ve Larsen'le anlaşmaya varan Trabzonspor, Oğuzhan Özyakup'a imza attırma peşinde...

Trabzonspor hız kesmiyor! Abdülkadir Parmak'ın yerine Beşiktaş'tan ayrılan orta saha geliyor

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Asbaşkan Ertuğrul Doğan transfer çalışmalarına hız verdi. Bordo-mavililer gelecek sezon öncesi kadrosuna önemli takviyeler yaptı. Karadeniz deviyle ilgi son olarak flaş bir iddia gündeme atıldı. Beşiktaş'tan ayrılan tecrübeli futbolcunun Trabzonspor'a transfer olabileceği öne sürüldü. İşte ayrıntılar...

NWAKAEME VE ABDULKADİR VEDA ETTİ

Bordo-mavililerde uzun süredir pazarlık halinde olan Anthony Nwakaeme ile anlaşma sağlanamadı. Nijeryalı sol kanat sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak uzun süredir devam eden Trabzonspor kariyerini noktaladı. Trabzonspor'da takımdan ayrılan ikinci futbolcu Abdulkadir Parmak oldu. Bordo-mavililerin yeni sezon planlamasında düşünmediği Abdulkadir Parmak sosyal medya hesabından taraftara veda etti.

ÜST ÜSTE 4 TRANSFER AÇIKLANDI

Süper Lig devi Trabzonspor'da üst üste tam 4 transfer açıklandı. Bordo-mavililer geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Stefano Denswil'in bonservisini aldı. 29 yaşındaki oyuncuyla uzun süreli bir sözleşme imzalandığı KAP'a bildirildi. Karadeniz devinde sağ bek pozisyonu için Jens Stryger Larsen'le anlaşma sağlandı. Bordo-mavililer, 31 yaşındaki sağ beki kadrosuna dahil etti. Danimarkalı oyuncuyla anlaşma sağlandığı Trabzonspor tarafından KAP'a bildirildi.

Karadeniz devinde genç oyuncularla da anlaşma sağlandı. Bordo-mavililer, Kasımpaşa'dan Doğucan Haspolat ve Eren Elmalı'yı kadrosuna dahil etti. 21 yaşındaki sol bek için İstanbul ekibine 3 milyon 600 bin euro, Doğucan Haspolat için de 1 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödeneceği açıklandı. Bordo-mavililer, Doğucan Haspolat ve Eren Elmalı ile 5'er yıllık sözleşme imzaladı.

OĞUZHAN ÖZYAKUP İDDİASI

Haberin Devamı

Süper Lig'de gelecek sezon iddialı bir kadro oluşturmak isteyen Trabzonspor'la ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; bordo-mavililer, Beşiktaş'tan ayrılan Oğuzhan Özyakup için hamle yaptı.

BAŞAKŞEHİR VE FEYENOORD DA DEVREDE

29 yaşındaki orta saha için Emre Belözoğlu yönetimindeki Medipol Başakşehir ile Hollanda temsilcisi Feyenoord'un da devrede olduğu belirtildi. Tecrübeli futbolcunun Hollanda'ya dönebileceği gündemdeydi ancak Oğuzhan Özyakup'un kariyerine Türkiye'de devam etmek istediği kaydedildi. 29 yaşındaki orta sahanın Trabzonspor'a yakın bir seviyede olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

17 MAÇTA OYNADI

Oğuzhan Özyakup geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasını 17 müsabakada terletti. Tecrübeli futbolcu takım arkadaşlarına 1 asist yapma başarısı gösterdi. 29 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 1 milyon euro olarak gösteriliyor. Hellas Sport altyapısında futbola başlayan Oğuzhan Özyakup daha sonra AZ Alkmaar, Arsenal ve Feyenoord formaları giydi.

Trabzonspor hız kesmiyor Abdülkadir Parmakın yerine Beşiktaştan ayrılan orta saha geliyor