Gazete Vatan Logo
Konya Spor Konyaspor'dan 5 bomba birden! Biri G.Saray'dan

Konyaspor'dan 5 bomba birden! Biri G.Saray'dan

Süper Lig ekiplerinden Tümosan Konyaspor; Marlos Moreno, Yunus Mallı, Morgan Schneiderlin, Paul Bernardoni ve Alexandru Cicaldau transferlerini kamuoyuna duyurdu.

Konyaspor'dan 5 bomba birden! Biri G.Saray'dan

Transfer çalışmalarını sürdüren Tümosan Konyaspor; Marlos Moreno, Yunus Mallı, Morgan Schneiderlin, Paul Bernardoni ve Alexandru Cicaldau'yu renklerine bağladığını açıkladı.

Yapılan açıklamada Alexandru Cicaldau'nun, Galatasaray'dan 1 yıllığına kiralandığı açıklandı.

Konyaspor'dan oyuncular için yapılan açıklamalar şu şekilde;

ALEXANDRU CICALDAU

"Kulübümüz, Rumen milli futbolcu Alexandru Cicaldau'nun geçici transferi konusunda takımı Galatasaray ile anlaşmaya varmıştır. Orta saha mevkinde görev yapan Cicaldau'ya Tümosan Konyaspor'umuzda başarılar dileriz."

MORGAN SCHNEIDERLIN

"Kulübümüz, Fransız milli futbolcu Morgan Schneiderlin ile 2 yıllık anlaşma imzaladı. Southampton, Manchester United ve Everton gibi İngiltere Premier Ligi takımlarında da forma giyen Schneiderlin'e Tümosan Konyaspor'umuzda başarılar dileriz."

PAUL BERNARDONI

"Kulübümüz, Fransız kaleci Paul Bernardoni ile 2 yıllık anlaşma imzaladı. Fransa'nın Troyes takımının alt yapısında yetişen Bernardoni'ye Tümosan Konyaspor'umuzda başarılar dileriz."

Haberin Devamı

YUNUS MALLI

"Kulübümüz, ülkemizde son olarak Kasımpaşa forması giyen futbolcu Yunus Mallı ile 1 yıllık anlaşma imzaladı. Borussia Mönchengladbach alt yapısında yetişen ve yurt dışında Mainz, Wolfsburg, Union Berlin takımlarında da forma giyen Yunus Mallı, Tümosan Konyaspor'umuzda 10 numaralı formayı terletecek."

MARLOS MORENO

"Kulübümüz, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak yeşil-beyazlı formamızı giyen Marlos Moreno ile 2+1 yıllık anlaşma imzalamıştır. Tümosan Konyaspor'umuzda 70 numaralı formayı giyecek Moreno'ya takımımızda başarılar dileriz."

Konyaspordan 5 bomba birden Biri G.Saraydan