Kocaelispor’da gözler Karol Linetty'de! Kötü haber geldi

Kocaelispor'un yeni transferi Karol Linetty, fiziksel olarak henüz hazır olmaması sebebiyle Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.
Kocaelispor’un yeni transferi Karol Linetty'nin lisansı henüz limitler nedeniyle çıkarılamadı. Kulüp yetkilileri, bu sorunun kısa süre içerisinde çözüleceğini ve oyuncunun resmi olarak kadroya dahil edileceğini açıkladı.
HAZIRLIK SÜRECİ DEVAM EDİYOR
Samsunspor karşılaşmasının ardından teknik direktör Selçuk İnan, oyuncunun fiziksel olarak henüz maç temposuna hazır olmadığını ve zamana ihtiyacı bulunduğunu belirtmişti. Linetty, formasına kavuşabilmek için antrenmanlarını yoğun ve tempolu şekilde sürdürüyor.

FENERBAHÇE MAÇINDA YOK
cagdaskocaeli.com.tr'den Uygar Kaya'nın haberine göre; Polonyalı orta saha oyuncusunun yokluğu, Kocaelispor’un orta saha rotasyonunu etkileyecek. Teknik ekip, Linetty’nin yerine kimin görev alacağını önümüzdeki günlerde netleştirecek.
Kocaelispor, Fenerbahçe deplasmanında eksik oyuncularına rağmen sahaya üç puan hedefiyle çıkacak.





