Gazete Vatan Logo
Kasımpaşa Spor Sivasspor Kasımpaşa'yı deplasmanda devirdi

Sivasspor Kasımpaşa'yı deplasmanda devirdi

Spor Toto Süper Lig'in 15. Hafta mücadelesinde Kasımpaşa evinde Sivasspor'a 2-1 mağlup oldu.

Sivasspor Kasımpaşa'yı deplasmanda devirdi

Spor Toto Süper Lig'in 15. Hafta mücadelesinde Kasımpaşa evinde Sivasspor'a 2-1 mağlup oldu.

15. dakikada Sivasspor Saba'nın attığı golle öne geçti. Dia Saba rakiplerini geçtikten sonra soldan bindirme yapan Uğur Çiftçi'ye gönderdi. Uğur, tek topla ceza sahasına yerden pasını attı. Dia Saba topu kontrol edip şutunu attı ve takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

29. dakikada Kasımpaşa beraberlik golüne çok yaklaştı. Mamadou Fall, sağ kanattan rakiplerini geçerek ceza sahasına doğru ilerledi. Senegalli futbolcu ceza sahasının solundan bindirme yapan takım arkadaşı Ben Ouannes'e pasını attı. Tunuslu futbolcu şutunu attı ancak top direkten geri geldi.

30. dakikada sağ kanattan topla birlikte ceza sahasına doğru ilerleyen Yatabare, rakibini çalımladıktan sonra şutunu attı ancak top üstten az farkla auta gitti.

39. dakikada Kasımpaşa eşitliği Mortadha Ben Ouanes ile yakaladı. Ev sahibi paslaşmalarla rakip ceza sahası çevresine kadar ilerledi. Fode Koita, ceza sahası yayı üzerinden soldaki Ben Ouannes'i gördü. Tunuslu futbolcu topu kontrol edip vuruş için kendisine alan açtı ve sağ ayağıyla şık bir gole imza attı.1-1

Haberin Devamı

54. dakikada Kasımpaşa gole çok yaklaştı. Sivasspor'un çıkarken kaptırdığı topta hareketlenen Ben Ouannes sol kanatta meşin yuvarlakla buluştu. Ceza sahasına gönderdiği ortaya Fode Koita şutunu attı ancak top az farkla yandan auta çıktı.

66. dakikada Sivasspor bir kez daha öne geçti. Sol kanattan Uğur Çiftçi'nin arka direğe gönderdiği ortaya Yatabare'den önce Kasımpaşa savunması dokundu. Penaltı noktasının biraz önüne gelen topa Gradel dokundu ve topu filelere gönderdi.

70. dakikada Kasımpaşa gole çok yaklaştı. Sağ kanattan Mickael Tirpan ortasını gönderdi. Ceza sahası içerisinde Mamadou Fall kafa vuruşunu yaptı ancak top direkten geri geldi.

Kasımpaşa: Ertuğrul, Bruma, Graovac, Hadergjoaj, Petretta, Tirpan, Hajradinovic, Aytaç, Fall, Mortadha, Koita.

Sivasspor: Ali Şaşal, Caner, Camara, Goutas, Robin Yalçın, Erdoğan, Uğur, Ulvestad,, Charisis Saba, Yatabare

Sivasspor Kasımpaşayı deplasmanda devirdi