Gazete Vatan Logo
Galatasaray Yunus Akgün'ün kankası Galatasaray'a geliyor! Herkes Balotelli sandı ama...

Yunus Akgün'ün kankası Galatasaray'a geliyor! Herkes Balotelli sandı ama...

Orta saha arayışlarına devam eden Galatasaray geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'da oynadığı futbolla parmak ısırtan Matias Vargas için girişimlere başladı.

Yunus Akgün'ün kankası Galatasaray'a geliyor! Herkes Balotelli sandı ama...

Galatasaray'da teknik direktörlüğe Okan Buruk'un getirilmesinin ardından transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-kırmızılılarda Mario Balotelli iddiaları gündemdeyken, flaş bir haber gündeme geldi. Galatasaray'ın Adana Demirspor'da forma giyen tecrübeli oyuncuyu transfer etmek istediği öne sürüldü. İşte ayrıntılar...

ABDÜLKERİM BARDAKCI İMZAYI ATTI

Sarı-kırmızılılarda gelecek sezon öncesi ilk transfer hamlesi savunmaya yapıldı. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Konyaspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Abdülkerim Bardakcı'yı kadrosuna dahil etti. Tecrübeli futbolcuyla 3+1 yıllık sözleşme imzalandı. Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı için 2 milyon 800 bin euro bonservis bedeli ödeneceğini belirtti.

BALOTELLİ İDDİALARINA CEVAP

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Galatasaray'ın transfer gündeminde yer aldığı iddia edilen Mario Balotelli'yle ilgili açıklamalarda bulundu. Ajansspor'a konuşan Murat Sancak, "Balotelli çok kalender bir adam. Bize anlatıldığı gibi bir adam olmadığı ortada. Samet hoca ile görüştük bana 'O deli biz deli. Birbirimizi idare ederiz' dedi. Bana göre böyle delilikleri olmasaydı Messi, Neymar'ın yerinde olurdu. Balotelli, beni aradı ve 'kalmamı istiyor musun' dedi. Bende bu performansıyla olacaksa kalma üstüne koy dedim. Ciddi teklifler aldık. Türkiye'den teklifler almadık. Sadece yoklamalar oldu" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

MATİAS VARGAS İDDİASI

Galatasaray'la ilgili son transfer iddiası İspanya'dan geldi. ElDesmarque, sarı-kırmızılıların geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'da forma giyen Matias Vargas'ı transfer etmek istediğini yazdı. Galatasaray'ın 5 milyon euroluk transfer teklifi yapabileceği belirtilen oyuncu hücumun her bölgesinde forma giyebiliyor.

Sarı-kırmızılıların transfer gündemindeki Matias Vargas, geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'da forma giydi. 25 yaşındaki oyuncunun geçtiğimiz sezonu Süper Lig'in asist kralı olarak tamamladığı haberin ayrıntılarında yer aldı. Arjantinli futbolcu geçtiğimiz sezonu kiralık olarak geçirdiği Adana Demirspor'da 38 müsabakada forma şansı buldu. Matias Vargas bu süreçte rakip fileleri 5 kez havalandırdı. Tecrübeli oyuncu takım arkadaşlarına 13 gol pası verdi.

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTECEK

Haberin Devamı

Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Matias Vargas'ın Espanyol'la olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Tecrübeli oyuncunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor. Matias Vargas şu ana kadar 2 kez Arjantin Milli Takımı'nda oynadı.

 REKOR BEDEL ÖDENDİ

Velez Sarsfield altyapısında yetişen Matias Vargas, 2019-2020 sezonu başında Espanyol'a transfer oldu. Espanyol, Arjantinli futbolcu için 10 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Yunus Akgünün kankası Galatasaraya geliyor Herkes Balotelli sandı ama...