Gazete Vatan Logo
Galatasaray Yunus Akgün, Emin Bayram, Sergio Oliveira, Juan Mata...

Yunus Akgün, Emin Bayram, Sergio Oliveira, Juan Mata...

Galatasaray’ın İspanyol futbolcusu Juan Mata, Portekizli yıldız Oliveira, Yunus Akgün ve Emin Bayram NEF Stadı'ndaki depremzedeler için yardım çalışmalarını sürdürüyor.

Yunus Akgün, Emin Bayram, Sergio Oliveira, Juan Mata...

Galatasaray, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve Türkiye’yi derinden etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından, başlattığı yardım kampanyası ile toplanan malzemeleri afet bölgelerine göndermeye devam ediyor. Bu çalışmalara, sarı-kırmızılıların genç oyuncuları Yunus Akgün ve Emin Bayram da katıldı. Yunus ve Emin, Nef Stadyumu'ndaki yardım merkezine gelerek çalışmalara destek verdi.

SERGİO OLİVEİRA VE EŞİ DE NEF'TE

Galatasaray, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve Türkiye’yi derinden etkileyen depremlerin ardından, başlattığı yardım kampanyası ile toplanan malzemeleri afet bölgelerine göndermeyi sürdürüyor. Bu çalışmalara, sarı-kırmızılıların Portekizli futbolcusu Sergio Oliveira ve eşi de katıldı. Oliveira ve eşi, Nef Stadyumu'ndaki yardım merkezine gelerek yardım çalışmalarına destek verdi.

BİR DESTEK DE JUAN MATA'DAN

Galatasaray, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve Türkiye’yi derinden etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından, başlattığı yardım kampanyası ile toplanan malzemeleri afet bölgelerine göndermeye devam ediyor. Bu çalışmalara, sarı-kırmızılıların İspanyol futbolcusu Juan Mata da katıldı. Zaniolo, Nef Stadyumu'ndaki yardım merkezine gelerek yardım çalışmalarına destek verdi.

Haberin Devamı