Gazete Vatan Logo
Galatasaray Van Aanholt'u göndermek para, yeni transfer para, yeni transferin maaşı para... Sol bek transferi çok maliyetli olacak

Van Aanholt'u göndermek para, yeni transfer para, yeni transferin maaşı para... Sol bek transferi çok maliyetli olacak

Van Aanholt'la yollarını ayırmak isteyen ve Meksikalı sol bek Omar Campos'la masaya oturan Galatasaray Santos Laguna yönetiminden şok bir bonservis yanıtı aldı.

Van Aanholt'u göndermek para, yeni transfer para, yeni transferin maaşı para... Sol bek transferi çok maliyetli olacak

Galatasaray, Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada transfer çalışmalarına devam ediyor. Devre arasında Hollandalı sol kanat oyuncusu Van Aanholt ile yolları ayırması beklenen Aslan, gündemine aldığı isim için şok bir yanıtla karşı karşıya kaldı.

PROGRAM BELLİ OLDU

Galatasaray’ın Antalya’da yapacağı kamp programı belli oldu. Sarı-Kırmızılılar bu süreçte 2 hazırlık maçı oynayacak. 8- 16 Aralık Antalya’da kamp gerçekleştirecek olan Galatasaray, 10 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’de Süper Lig temsilcisi Adana Demirspor ile karşılaşacak. Galatasaray, 16 Aralık Cuma günü ise saat 17.00’de Fransa’nın Toulouse takımıyla mücadele edecek.

OLIVEIRA'DAN KÖTÜ HABER

Galatasaray’a Sergio Oliveira’dan kötü haber geldi. Sarı-kırmızılıların geçtiğimiz gün yaptığı antrenmanda ayak bileği burkulan Portekizli futbolcuda yırtık tespit edildi.

Oyuncunun sağlık durumuyla ilgili kulübün internet hesabından bir açıklamada bulunan sarı-kırmızılılar, “Futbolcumuz Sergio Oliveira’nın bugün (dün) Bahçelievler’de özel bir hastanede çekilen MR’ında, sağ ayak bileği dış yan bağlarında yırtık tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır” vurgusu yapıldı.

Sarı-kırmızılı futbolcuda oluşan bağ yırtılmasında takıma dönüşünün en az 1 ay olduğu, bu sürecin 45 günü de bulabileceği ifade edildi.

Haberin Devamı

GALATASARAY'A ŞAŞIRTAN CEVAP

Galatasaray Yönetimi'nin transferi için uğraş verdiği bir diğer isim de Omar Campos... 20 yaşındaki yıldız futbolcu için Meksika kulübüne teklif yapan Aslan ummadığı bir cevapla karşılaştı.

2 KATINI İSTEDİ

Galatasaray, Omar Campos için 2.5 milyon Euro teklif etti. Ancak Meksika kulübü Santos Laguna ise 5 milyon Euro talep etti. Galatasaray Yönetimi, 2.5 milyon Euro'luk farkı azaltmak için pazarlıklarını sürdürüyor. Bu sezon 19 maçta görev alan Campos, 1 gol atarken 3 de asiste imza attı.

2025'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Genç sol kanat oyuncusunun kulübüyle sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor. Omar Campos için Galatasaray'ın dışında Fransız Ligi ekiplerinin de ilgisi olduğu ve transferin önümüzdeki günlerde netleşeceği öğrenildi. Meksikalı yıldız futbolcu Omar Campos, sol kanadı oldukça verimli kullanıyor. Genç yeteneğin en önemli özelliği hızlı bir oyuncu oluşu.

Haberin Devamı

3 İSİM DAHA LİSTEDE

Galatasaray'da sol kanat adayları arasında Sao Paulo forması giyen Brezilyalı sol bek Welington, Kopenhag'da top koşturan Victor Kristiansen ve Monacolu Ismail Jakobs yer alıyor.

Van Aanholtu göndermek para, yeni transfer para, yeni transferin maaşı para... Sol bek transferi çok maliyetli olacak