Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Son maçta bana yakışmayan bir penaltı kullandım'

'Son maçta bana yakışmayan bir penaltı kullandım'

Fatih Karagümrük maçında kaçırdığı penaltı sonrası taraftarlarını üzen İcardi hocası Okan Buruk'a "Son maçta bana yakışmayan bir penaltı kullandım. Belki de benim yüzümden kazanamadık. Bu durumu fazlasıyla telafi edeceğim" güvencesini verdi.

'Son maçta bana yakışmayan bir penaltı kullandım'

Galatasaray'ın Beşiktaş derbisindeki en büyük kozu Mauro Icardi olacak.

Alanya maçında sol arka adalesinden sakatlanmasına rağmen Karagümrük karşılaşmasında takımını yalnız bırakmayan yıldız golcü, kaçırdığı Panenka penaltısıyla hayal kırıklığı yaratmıştı. Icardi, Beşiktaş maçında, yaptığı hatayı telafi edeceğini söyledi.

Florya'da teknik kadro ile yaptığı sohbette kendisini çok iyi hissettiğini söyleyen 29 yaşındaki forvetin, "Benden beklentinin farkındayım. Son maçta bana yakışmayan bir penaltı kullandım. Belki de benim yüzümden kazanamadık. Bu durumu fazlasıyla telafi edeceğim. Benden beklentilerin farkındayım ve Beşiktaş maçında üzerime düşeni yapacağım" dediği öğrenildi.

BÜYÜK MAÇLARI SEVİYOR

Cim-Bom'un star ismi, bu sezon büyük maçlardaki performansıyla dikkat çekti. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor filelerini havalandıran Icardi, ligin ilk yarısındaki Beşiktaş karşılaşmasında 2 güzel gole imza atmıştı.