Gazete Vatan Logo
Galatasaray Mostafa Mohamed'de flaş gelişme! Okan Buruk 'değerlendireceğim' demişti ama...

Mostafa Mohamed'de flaş gelişme! Okan Buruk 'değerlendireceğim' demişti ama...

Galatasaray'dan Nantes'a kiralık olarak giden Mostafa Mohamed için Lig 1 ekibi kararını verdi. Fransız kulübü Mohamed'in satın alma opsiyonunu kullanacak.

Mostafa Mohamed'de flaş gelişme! Okan Buruk 'değerlendireceğim' demişti ama...

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da yönetim transfer için harekete geçmiş durumda. Gelecek isimler kadar takımdan ayrılması gündemde olanlar da var. Transfer dönemi boyunca sürpriz gelişmeler de yaşanabilir.

Geçtiğimiz yaz büyük bir yapılanmaya giden sarı-kırmızılı ekip, birçok yıldızı kadrosuna katmıştı. Ayrıca gerek yabancı sınırı gerekse takım içi bütçelerden dolayı bazı oyuncularla da yol ayrımına gitmişti. Bu isimlerden biri de Mostafa Mohamed olurken, Mısırlı forvet Ligue 1 ekibi Nantes'a satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanmıştı.

OKAN BURUK DEĞERLENDİRECEKLERİNİ SÖYLEMİŞTİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Santrfor olarak bu dönemde Mostafa Mohamed'i değerlendirmek istiyoruz. Icardi geri döndü, Gomis ayrıldı" ifadelerini kullanmıştı.

NANTES KARARINI VERDİ

L'Équipe'te yer alan habere göre Nantes, Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed'in geleceği için kararını verdi. Fransız ekibi büyük bir ihtimalle golcü futbolcunun satın alma opsiyonunu kullanacak.

Haberin Devamı

6 MİLYON EURO

Haberin detaylarına göre kulübün karar vermek için Perşembe gününe kadar süresi vardı. Nantes sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonunu kullanmayı planlıyor, eğer Fransız ekibi golcü futbolcuyu takımda tutmak isterse sarı-kırmızılı ekibe 6 milyon euro ödeyecek.

3 YILLIK SÖZLEŞME

Geçtiğimiz sezon Nantes formasıyla 11 gol ve 4 asistlik performans gösteren 25 yaşındaki futbolcu, Fransız ekibiyle 3 yıllık sözleşme imzalayabilir.

Mostafa Mohamedde flaş gelişme Okan Buruk değerlendireceğim demişti ama...