Gazete Vatan Logo
Galatasaray Kaan Ayhan geldi 32 yaşındaki futbolcu ülkesine gitti

Kaan Ayhan geldi 32 yaşındaki futbolcu ülkesine gitti

Galatasaray'da gözden çıkarılan 32 yaşındaki Hollandalı sol bek Van Aanholt ülkesinin takımlarından PSV ile anlaşmaya vardı.

Kaan Ayhan geldi 32 yaşındaki futbolcu ülkesine gitti

Süper Lig'de aldığı üst üste 10 galibiyet ile zirvede yer alan Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk'un üstünü çizdiği yıldız futbolcuya sürpriz bir talip çıktı. Sarı-kırmızılı isim, takım arkadaşlarıyla vedalaşırken sabah saatlerinde İstanbul'dan ayrılacak.

İLK TAKVİYE KAAN AYHAN

Okan Buruk yönetiminde Spor Toto Süper Lig'de üst üste 10'uncu zaferine ulaşan Galatasaray'da kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Tecrübeli çalıştırıcının raporu doğrultusunda ilk hamle stoper tandemine yapıldı. Sarı-kırmızılı ekip Milli futbolcu Kaan Ayhan'ı kadrosuna kattı.

OKAN BURUK ÜSTÜNÜ ÇİZDİ

Galatasaray'da gönderilmesi beklenen oyuncular arasında Patrick van Aanholt ile Haris Seferovic de bulunuyor. Sol bek pozisyonunda problem yaşayan Sarı-Kırmızılılar, van Aanholt'un performansını yetersiz bulmasıyla Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir'e yönelmişti. İki genç oyuncunun da sakatlığı bulunması ile tekrar Hollandalı'ya dönen Okan Buruk yönetimi, tecrübeli futbolcunun performansında ilerleme göremedi.

Haberin Devamı

KADROYA ALINMADI

Süper Lig'de Giresunspor'u deplasmanda 4-0 mağlup eden Galatasaray, Patrick van Aanholt ve Seferovic'i maç kadrosuna alınmamıştı. İki futbolcuyla Kasımpaşa ilgileniyordu.

VAN AANHOLT 2.6 MİLYON EURO KAZANIYOR

Galatasaray'ın geçen sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Patrick van Aanholt Sarı-Kırmızılı takımdan bonuslarla birlikte 2.6 milyon Euro kazanıyor. Bu sezon Süper Lig'de 10 maçta forma giyen deneyimli oyuncu 2 asist yapma başarısı göstermişti.

PSV KADROSUNA KATIYOR

Galatasaray'da artık kadroda düşünülmeyen Patrick van Aanholt'un yeni adresi belli oldu. PSV, Galatasaray'ın 32 yaşındaki sol bekini kadrosuna katıyor.

TAKIM ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI

Ülkesi Hollanda'ya dönmek için istekli olan deneyimli futbolcu, pazartesi günkü antrenmanın ardından takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

950 BİN EUROLUK MAAŞINI ÖDEYECEK

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar'ın haberine göre; Patrick van Aanholt, PSV’nin teklifini kabul etti. Yıldız isim 6 aylığına kiralanacak. Hollanda ekibi, Van Aanholt'un 950 bin euroluk ücretini karşılayacak.

Haberin Devamı

Hollandalı futbolcu, yarın sabah İstanbul’dan ayrılacak ve Eindhoven’da sağlık kontrollerinden geçecek.