Gazete Vatan Logo
Galatasaray İşte Hamamcıoğlu'nun ilk transferi! Bonservisi elinde...

İşte Hamamcıoğlu'nun ilk transferi! Bonservisi elinde...

Transfer çalışmalarına devam eden Eşref Hamamcıoğlu, başkan olması halinde Denayer'e yeniden Galatasaray forması giydirecek.

İşte Hamamcıoğlu'nun ilk transferi! Bonservisi elinde...

Kulüp tarihinin en kötü sezonlarından birisini geride bırakan Galatasaray, Süper Lig'de 2021-2022 sezonunu 13. sırada tamamladı. Fatih Terim ile başlanan sezonda yeni bir yapılanmanın ilk adımlarını atan Galatasaray, adeta bozguna uğradı.

Fatih Terim'in ardından teknik direktörlük koltuğuna oturan Domenec Torrent, sarı-kırmızılı takımı düzlüğe çıkaramadı.

Galatasaray'da daha önce de başkanlık yapan Dursun Özbek'in bu seçimde de avantajı elinde bulundurduğu söylenirken 11 Haziran'da Galatasaray yeni başkanını seçecek. Geçtiğimiz seçimde Burak Elmas'a karşı da başkanlık için yarışan Eşref Hamamcıoğlu, 40 oyla seçimi kaybetmişti. Bu kez seçimden kazanarak çıkmayı hedefleyen Eşref Hamamcıoğlu, transferde iddialı hamleler yapmak istiyor.

TARAFTARIN ESKİ SEVGİLİSİNİ GETİRİYOR

11 Haziran'daki kongrede Dursun Özbek'le seçim yarışına girecek olan Eşref Hamamcıoğlu, hazırlıklarını şimdiden tamamlayacak.

Futbolda mutlak başarı hedefleyen ve şubenin başına Cenk Ergün'ü getirecek olan Hamamcıoğlu, daha önce Dursun Özbek döneminde önemli transferlere imza atan Ergün'e tam yetki verdi. Birçok menajerle temasa geçen Ergün'ün önceliği ise bonservisi elinde oyuncular.

Haberin Devamı

Son olarak boşa çıkan oyuncular kervanına iki Galatasaray'ın eski iki oyuncunun daha katılması ise Sarı-Kırmızılılar'da ciddi bir hareketlilik yaşanmasına yol açtı. Fanatik; Ergün'ün, Lyon'dan ayrılan 26 yaşındaki stoper Denayer'le bir görüşme yapacağını belirtiyor.

Bu sezon Lyon formasıyla 21 maçta forma giyen Jason Denayer, 3 gol ve 1 asistlik katkı sağladı. Lyon, 2018 yılında Denayer için Manchester City'ye 10 milyon avro bonservis bedeli ödemişti. Galatasaray'da forma giydiği kısa dönemde taraftarın çok beğendiği oyuncular arasına giren Jason Denayer, sarı-kırmızılı takıma bağlılığını birçok kez dile getirmişti. 

İşte Hamamcıoğlunun ilk transferi Bonservisi elinde...