Gazete Vatan Logo
Galatasaray Hepsi ortaya çıktı! İşte Arda Güler'in peşinden koşan 9 dev kulüp

Hepsi ortaya çıktı! İşte Arda Güler'in peşinden koşan 9 dev kulüp

Fenerbahçe'de oynadığı futbolla yeteneğini ve kalitesini gösteren Arda Güler için Barcelona, Real Madrid, Sevilla, Atletico Madrid, Leipzig, Ajax, Benfica, Arsenal ve Newcastle sıraya girmiş durumda.

Hepsi ortaya çıktı! İşte Arda Güler'in peşinden koşan 9 dev kulüp

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Arda Güler'le ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. 18 yaşındaki on numaranın Premier Lig ekibinin gündeminde olduğu iddia edildi.

Arda Güler'i kadrosuna katmak isteyen Ada temsilcisinin genç yıldızın ailesiyle masaya oturduğu kaydedildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

F.BAHÇE'YE BEDELSİZ GELDİ

Gençlerbirliği altyapısında yetişen Arda Güler, 2018-2019 sezonu devre arasında Fenerbahçe'ye imza attı. Sarı-lacivertlilerin altyapısında gösterdiği performansla dikkat çeken genç yıldız, 2021-2022 sezonunda ilk kez A takımda forma şansı buldu.

Vitor Pereira'nın şans verdiği Arda Güler daha sonra İsmail Kartal ve Jorge Jesus tarafından da denendi. 18 yaşındaki on numara sarı-lacivertlilerde gösterdiği başarılı performansla birlikte A Milli Futbol Takımı'nın formasını da 2 maçta terletti.

12 GOLE KATKI SAĞLADI

Arda Güler, Jorge Jesus tarafından az şans verilmesine rağmen bu sezon 34 maçta 1457 dakika sahada kaldı. 18 yaşındaki yetenek bu müsabakalarda 6 kez rakip fileleri havalandırdı. Genç oyuncu aynı zamanda 6 asist yapma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

DEVLER PEŞİNE DÜŞTÜ

Arda Güler sarı-lacivertlilerde gösterdiği performansla Avrupa'dan dev takımların radarına girdi. Barcelona, Real Madrid, Sevilla, Atletico Madrid, Leipzig, Ajax, Benfica ve Arsenal'ın genç oyuncuyla ilgilendiği öne sürüldü.

NEWCASTLE AİLESİYLE GÖRÜŞTÜ

Football Insider'ın haberine göre; Arda Güler için en önemli adımı atan kulüp Newcastle United oldu. Premier Lig temsilcisinin kurmaylarının geçtiğimiz ay Arda Güler'in ailesiyle görüştüğü belirtildi. Bu görüşmenin Dubai'de olduğu kaydedildi.

18 yaşındaki oyuncunun ailesiyle görüşen Newcastle United'ın transfer için çalışmalarını hızlandırdığı aktarıldı. Barcelona ve Ajax'ın da ilgi gösterdiği genç yıldız için kıyasıya bir transfer yarışı gerçekleşeceği vurgulandı.

Newcastle United kurmaylarının Arda Güler'in ailesiyle görüştükten sonra transferden emin olduğu aktarıldı. 18 yaşındaki on numaranın sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Arda Güler'in güncel piyasa değeri 11 milyon euro.

Hepsi ortaya çıktı İşte Arda Gülerin peşinden koşan 9 dev kulüp

Haberin Devamı