Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'ın yeni 10 numarası hayırlı olsun! Okan Buruk'tan sürpriz hamle

Galatasaray'ın yeni 10 numarası hayırlı olsun! Okan Buruk'tan sürpriz hamle

Galatasaray'da Juan Mata ve Mertens'in sakatlıkları sonrası elindeki kadrodan 10 numara yaratmak isteyen Okan Buruk'un o bölgede Sergio Oliveira'ya şans vereceği ortaya çıktı.

Galatasaray'ın yeni 10 numarası hayırlı olsun! Okan Buruk'tan sürpriz hamle

Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk, Konyaspor maçı için formülü buldu. Mertens’in eksikliğini Kasımpaşa maçında fazlasıyla hisseden ve yine Belçikalı futbolcunun bugün yokluğunda kimi oynatacağı merak edilen Buruk, Sergio Oliveira’nın pozisyonunu değiştirme kararı aldı. Sarı-kırmızılı teknik adamın, Konyaspor karşısında, savunmanın önünde Torreira ile Berkan’ı oynatıp, Oliveira’yı 10 numaraya kaydırmayı düşündüğü ve antrenmanlarda bunun denendiği öğrenildi.

İlk maçında golle tanışan Zaniolo’nun yine kulübede başlayacağı ve ikinci yarı sahaya sürüleceği belirtildi. Geçen hafta yedek başlayan Rashica ise bugün ilk 11’deki yerini alacak. Sarı-kırmızılılarda Nelsson’un cezası nedeniyle yokluğunda Kaan Ayhan savunmada görev alacak.

KONYA’YA GİTTİLER

Öte yandan Galatasaray, Konyaspor maçının hazırlıkları dün öğlen yapılan antrenmanla tamamlandı. Teknik Direktör Okan Buruk, rakiplerinin son haftalarda aldığı kötü sonuçların kendilerini yanıltmaması gerektiğini futbolcularına söyledi. Sarı-kırmızılılar öğleden sonra özel uçakla Konya’ya gitti. (Skorer)

Galatasarayın yeni 10 numarası hayırlı olsun Okan Buruktan sürpriz hamle

Haberin Devamı