Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'da Omar Elabdellaoui'nin sözleşmesi feshedildi

Galatasaray'da Omar Elabdellaoui'nin sözleşmesi feshedildi

Galatasaray, Omar Elabdellaoui'nin sözleşmesinin tek taraflı feshedildiğini açıkladı.

Galatasaray'da Omar Elabdellaoui'nin sözleşmesi feshedildi

Galatasaray, Norveçli sağ bek Omar Elabdellaoui'nin sözleşmesinin tek taraflı feshedildiğini duyurdu.

İşte Galatasaray'dan yapılan duyuru;

Profesyonel futbolcu Omar Elabdellaoui’nin sözleşmesi tek taraflı feshedilmiştir.

OMAR'IN GÜN İÇERİSİNDE YAPTIĞI AÇIKLAMA

Sevgili Galatasaray ailem, benimle ilgili medyada çıkan haberlere inanmak yerine gerçeği benden öğrenmenizi istedim. Sezon öncesi menajerim, beni isteyen bazı takımların teklifleri olduğunu iletti. Hocamızla konuşup, kendisi bana planlarının içinde olduğunu söyledikten sonra menajerime diğer tüm teklifleri unutmasını ve burada kalmak ve takıma yardımcı olmak istediğimi söyledim.

Sadece birkaç gün önce, transfer sezonunun kapanmasına az süre kala; Cenk Ergün bana, kulübün kendime yeni bir takım bulmamı istediğini söyledi. Ona, bunun benim için çok sürpriz olduğunu ancak kulüp böyle istiyorsa çok az bir zaman kalmasına rağmen menajerime hemen bir takım bulmasını söyleyeceğimi ilettim

Bunu menajerime ilettiğimde konuyla ilgileneceğini ve elinden geleni yapacağını; benim bu süreçte antrenmanlara devam edip, formda kalmayı sürdürmemi söyledi. O andan itibaren ne kulüpten ne de menajerimden takım bulmayla ilgili bir şey duydum.

Haberin Devamı

Bazı insanlar ne derse desin, bu kulübe olan sevgim ve saygım sürüyor. Normal şartlarda medyada söylenenlere dair çıkıp konuşmuyorum ancak birilerinin beni körü bir durumda bırakmaya çalıştığını hissederek, bir açıklama yapmak zorunda kaldım. Benim için ettiğiniz duaları ve desteğinizi hiç unutmadım ve unutmayacağım. Bana inanın. Her zaman takımımın ve tüm Galatasaray ailemin başarılı olmasını dileyeceğim.