Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Lig maçı için sürpriz seçim!

Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Lig maçı için sürpriz seçim!

Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında Galatasaray, yarın Giresunspor'a konuk olacak.

Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Lig maçı için sürpriz seçim!

Çotanak Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak maçta hakem Bahattin Şimşek düdük çalacak. Şimşek'in yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Candaş Elbil üstlenecek. Galatasaray, ligde 9'da 9, resmi maçlarda ise 12'de 12'lik galibiyet serisini bu maçı da kazanarak sürdürmek istiyor. Son 4 maçında 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak galibiyete hasret kalan Giresunspor ise bu maçta taraftarlarını mutlu etme hedefinde.

Galatasaray'da sarı kart cezası bulunan Abdülkerim Bardakcı, bu maçta görev alamayacak. Mathias Ross, Kazımcan Karataş ve Yusuf Demir ise sakatlıklarını atlattı ve takımla çalışmalara başladı. Teknik direktör Okan Buruk'un görev vermesi halinde 3 oyuncu da maçta forma giyecek.

Sarı-kırmızılı takımda ayrıca Kerem Aktürkoğlu, Berkan Kutlu ve Barış Alper Yılmaz kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular, Giresunspor deplasmanında sarı kart görmeleri halinde, bir sonraki lig müsabakası olan Ümraniyespor maçında cezalı duruma düşecek.

Galatasaray'ın muhtemel 11'i şöyle; Muslera, Boey, Nelsson, Emin Bayram, Emre Taşdemir, Torreira, Oliveira, Rashica, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

Haberin Devamı

Galatasarayda Okan Buruktan Süper Lig maçı için sürpriz seçim