Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray-Sivasspor! İlk 11'ler belli oldu

Galatasaray-Sivasspor! İlk 11'ler belli oldu

Takipçileri Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın 5 puan önünde bulunan Aslan bugün saat 19.00’daki maçı kazanırsa 30 Mayıs’ta Ankaragücü deplasmanına 23. şampiyonluk için çıkacak.

Galatasaray-Sivasspor! İlk 11'ler belli oldu

Süper Lig’de lider Galatasaray bugün sahasında Demir Grup Sivasspor ile sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak. 2 maçını kazanması halinde takipçilerinin alacağı sonuçlara bakmadan şampiyonluğunu ilan edecek olan sarı kırmızılılar bugün seyircisi önünde hata yapmak istemiyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın 5 puan önünde bulunan Cimbom bugün kazanırsa Ankaragücü deplasmanına 23. lig şampiyonluğunu kazanmak için çıkacak.

5 OYUNCU SINIRDA BULUNUYOR

Sarı kırmızılı takımda cezası sona eren Boey bugün oynayabilecek. Ancak 5 oyuncusu sınırda bulunan Galatasaray’da İcardi, Kerem, Oliveira, Rashica ve Midtsjö bugün kart kart görmeleri durumunda Ankaragücü maçında forma giyemeyecek.

YİĞİDO'DA 7 EKSİK İSİM VAR

Sivas'ta ise 7 oyuncu bugün forma giyemeyecek. Yatabare kırmızı kart, Erdoğan, Goutas, Ulvestad ve Erdoğan sarı kart cezası nedeniyle Nef Stadı’nda sahaya çıkamayacak. Yiğidolar’da ayrıca Murat Paluli ve Ziya Erdal’ın da sakatlığı sürüyor.

G.Saray ile Sivasspor, Süper Lig’de bugün 34. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 33 maçta sarı kırmızılıların 20-7 üstünlüğü bulunuyor.

Haberin Devamı

Bu sezon ligde Nef Stadı’ndaki tek yenilgisini 2. haftada Giresun’dan alan G.Saray sonraki 15 maçta kaybetmezken 13 galibiyet ve 2 beraberlik aldı

G.Saray 2’de 2 ile bugünkü mücadeleye çıkarken Sivasspor ise üst üste 3 maçlık yenilgi serisine bugün güçlü rakibi karşısında son vermek istiyor.