Gazete Vatan Logo
Galatasaray Bu transferler olursa Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde finale kadar...

Bu transferler olursa Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde finale kadar...

Galatasaray devre arasında Patrick Berg, Cedric Bakambu ve Gedson Fernandes'i transfer etmek için yoğun bir çaba sarfedecek.

Bu transferler olursa Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde finale kadar...

Galatasaray'da transfer çalışmaları için tekrar kollar sıvandı. Teknik direktör Fatih Terim'le Florya'da yapılan transfer zirvesi sonrası harekete geçen Sarı- Kırmızılılar'da, Başkan Burak Elmas kurmaylarına tam yetki verdi.

Yoğun görüşmeler neticesinde, operasyonun bu kez son günlere kalınmadan, Ocak ayının ilk haftasında tamamlanması planlanıyor. Gündemde ilk olarak 6 numara, 8 numara ve bir forvet transferi bulunuyor.

Kesenin ağzı açıldı

Ön libero konusunda uzun süredir arayışlara devam eden Sarı- Kırmızılılar, ağırlığı Bodo Glimt'in 24 yaşındaki Norveçli oyuncusu Patrick Berg'e vermiş durumda. Bu sezon özellikle Konferans Ligi'nde gösterdiği performansla yıldızını parlatan genç oyuncu için kesenin ağzı açıldı.

Ödeme takvimi konuşuluyor

Orta sahada Terim'in prensi olan Gedson Fernandes konusunda da önemli adımlar atılıyor. Son 4 haftadır Benfica'da kadroya bile alınmayan 22 yaşındaki futbolcuyla prensip anlaşmasına varıldı. Portekiz kulübüyle de uzun vadeli taksitlerle bonservis ödemesi konusunda el sıkışıldı. Ödeme takvimi de belirlendiğinde, Gedson'un Galatasaray'a imza atması bekleniyor.

Barcelona da istiyor

Haberin Devamı

Zamalek'ten kiralanan Mohamed'in bonservisinin alınarak kârla satılması ve Diagne'nin de iyi bir teklif karşılığında gönderilmesi ihtimaline karşılık forvet arayan Galatasaray, Cedric Bakambu'nun peşini bırakmıyor.

İspanyol medyasında yer alan haberlere göre, Barcelona'nın da gündemindeki 30 yaşındaki Kongolu santrforu, Sevilla, Villarreal, Valencia, Betis, Fenerbahçe ve Galatasaray takip ediyor. Çin kulübü Beijing Guoan'dan ayrılan tecrübeli forvetle görüşmeler sürüyor.

Bu transferler olursa Galatasaray UEFA Avrupa Liginde finale kadar...