Gazete Vatan Logo
Galatasaray Avrupa devleri onun için sıraya giriyor Galatasaray kalmasını istiyor

Avrupa devleri onun için sıraya giriyor Galatasaray kalmasını istiyor

Özellikle Fenerbahçe derbisinde attığı gollerin yanı sıra oynadığı futbolla parmak ısırtan Zaniolo için Juventus, Bournemouth ve Tottenham devreye girdi.

Avrupa devleri onun için sıraya giriyor Galatasaray kalmasını istiyor

Sezonu şampiyon olarak bitiren Galatasaray'a ara transfer döneminde Roma'dan transfer edilen Nicolo Zaniolo, sarı-kırmızılı forma ile kısa sürede taraftarın sevgilisi haline geldi. Sergilediği performansla dikkat çeken İtalyan futbolcu için Avrupa devleri sıraya girdi. Yıldız futbolcu, yaptığı açıklamada geleceği hakkında konuştu.

ARA TRANSFER DÖNEMİNDE GELDİ

Nicolo Zaniolo, Roma'dan Galatasaray'a 15 milyon euro bedelle transfer oldu. Sarı-kırmızılılar, genç oyuncunun bir sonraki satışından Roma'ya yüzde 20 pay verileceğini Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Nicolo Zaniolo, Galatasaray ile 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzaladı.

GALATASARAY KARNESİ

Nicolo Zaniolo, Galatasaray forması ile bu sezon toplam 11 resmi karşılaşmada forma giydi. İtalyan futbolcu söz konusu maçlarda 5 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, 1 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

NİCOLO ZANİOLO PAYLAŞILAMIYOR

Galatasaray’ın ara transfer döneminde Roma’dan renklerine bağladığı Nicolo Zaniolo adeta paylaşılamıyor. Cim-Bom’un 6 ay önce 15 milyon euoya kadrosuna kattığı 23 yaşındaki yetenekli futbolcu, İngiliz ve İtalyan kulüplerinin radarında bulunuyor. Premier Lig ekiplerinden Tottenham ve Bournemouth’un teklifte bulunduğu İtalyan yıldız için Serie A’nın en önde gelen kulüplerinden Juventus da devreye girdi. İngiliz kulüplerinin 30 milyon euro civarındaki teklifleri mali açıdan Galatasaray için daha cazip bulunuyor. Juventus’un ise son olarak 20 milyon euroya çıktığı ancak içinde futbolcu takasının da bulunduğu çeşitli formüller üzerinde durdukları bildirildi.

Haberin Devamı

OKAN BURUK KALMASINI İSTİYOR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, geçtiğimiz günlerde Nicolo Zaniolo'nun geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Okan Buruk, Zaniolo performansıyla ilgili olarak "Derbide Fenerbahçe'ye karşı iyi oynadı ve iki gol attı. İlk zamanlarında oynamadı ama çok çalıştı ve gelecek sezon için hazır" ifadelerini kullandı.

Buruk, İtalyan oyuncunun Galatasaray'da kalıp kalmayacağı hakkında ise "Umarım kalır ama bilemiyorum" diye konuştu. İtalyan yıldız, geleceği hakkında ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Zaniolo, ''Türkiye'de mutluyum, ama bakalım transfer döneminde neler olacak, transfer dönemi için asla bir şey söylemezsiniz, neler olacağını göreceğiz" ifadelerini kullandı.

24 yaşındaki futbolcu, kendisini Milli takıma geri çağıran Roberto Mancini ile olan ilişkisiyle alakalı ise, "İspanya ile maçtan önce de söylediğim gibi her şeyi Mancini'ye borçluyum, futbolda önemli bir maç oynamadan önce bile beni aradı. Her şeyi ona borçluyum, bana her zaman verdiği güven için ona teşekkür etmeliyim. Daha önce de söylediğim gibi, futbolda ne olduğunu asla bilemezsiniz, ancak bir gün onunla bir kulüpte çalışmaktan mutlu olurum" diye vurguladı.

Avrupa devleri onun için sıraya giriyor Galatasaray kalmasını istiyor