Gazete Vatan Logo
Galatasaray Alexandru Cicaldau'nun yeni takımı belli oldu!

Alexandru Cicaldau'nun yeni takımı belli oldu!

Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen Alexandru Cicaldau Konyaspor'a transfer oluyor...

Alexandru Cicaldau'nun yeni takımı belli oldu!

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Kadroda düşünülmeyen futbolcular ile yollarını ayırmak isteyen sarı-kırmızılı ekip, öte yandan takım içi planlamalarını da sürdürüyor. Geride kalan sezonda performansıyla dikkat çeken yıldız futbolcuya Süper Lig ekibinin talip çıktı öğrenildi. İşte haberin detayları...

ICARDI İSTANBUL'A GELDİ

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, forvet hattına Mauro Icardi'yi dahil etti. Sarı-kırmızılılar, Arjantinli futbolcunun transferi konusunda Paris Saint Germain ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Bunun ardından Arjantinli golcü, geçtiğimiz gece İstanbul'a geldi. Havaalanına giden sarı-kırmızılı taraftarlar Icardi'yi büyük coşkuyla karşıladı.

ZAHA TARAFTARLA BULUŞACAK

Zaha da yine taraftarın karşısına çıkacak. Diğer transferler Angelino, Bakambu ve Halil Dervişoğlu da yarınki organizasyonda taraftarın karşısında imza atacaklar. İmza etkinliğine gidecek taraftarlar daha sonra antrenmanı da takip edebilecekler. Sarı-kırmızılı kulüp de bu önemli etkinlik için taraftarına çağrı yaptı. Paylaşımda, “Haydi büyük Galatasaray taraftarı, pazar günü (yarın) Rams Park’a. Yıldızların, Galatasaray formasıyla taraftarımızın önünde ışıldayacağı imza töreninin ardından futbol takımımızın antrenmanında hep birlikte olacağız” denildi.

Haberin Devamı

CICALDAU'YA SÜPER LİG'DEN TALİP

Fanatik'in haberine göre gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Alexandru Cicaldau'ya Süper Lig ekibi Konyaspor talip çıktı.

ÖNEMLİ MESAFE ALINDI

Abdülkerim Bardakcı’yı geçen sezon Galatasaray’a satan ve bu transferden dolayı yaklaşık 500 bin Euro civarında bonus hakkı bulunan Yeşil-Beyazlılar, bonus bedeline karşılık Cicaldau’yu kiralamayı hedefliyor. Oyuncuyla yapılan görüşmelerde önemli mesafe alındı.

GALATASARAY KARNESİ

Sarı-kırmızı forma ile toplam 41 resmi maça çıkan Alexandru Cicaldau, söz konusu maçlarda 5 kez rakip fileleri sarsmayı başarmıştı. Romanyalı futbolcu bun yanında takım arkadaşlarına da 4 kez gol pası vermişti.

Alexandru Cicaldaunun yeni takımı belli oldu