Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Tam bir La Liga oyuncusu dedi Fener'in yıldızını istedi

Tam bir La Liga oyuncusu dedi Fener'in yıldızını istedi

Villarreal'in başarılı teknik direktörü Unai Emery'nin adı sık sık Atletico Madrid'le anılan Miguel Crespo'yu istediği öğrenildi.

Tam bir La Liga oyuncusu dedi Fener'in yıldızını istedi

İspanya La Liga ekiplerinden Villareal Fenerbahçeli yıldıza kancayı attı. Dünyaca ünlü teknik adam Emery, sarı-lacivertli yıldız için 'Alalım' emri verdi

TAKIMIN VAZGEÇİLMEZİ

Miguel Crespo’nun Fenerbahçe ’de kötü başlayan ilk sezonunda sonradan kalitesini gösterdi ve takımın vazgeçilmezi oldu.

Atletico Madrid’in, performansıyla dikkat çeken 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun peşine düştüğü iddia edilmişti. İspanya’dan bir takım daha Crespo’yu radarına aldı. ,

33 yaşında olan ve 1 yıl sözleşmesi kalan Etienne Capoue’nin yerine bir isim için arayışta olan Sarı Denizaltılar’ın, bir süredir Portekizli futbolcuyu takip ettiği ortaya çıktı.

EMERY: KESİNLİKLE ALALIM

Bu görevi üstlenen antrenör Imanol Idiakez, Miguel Crespo için hazırladığı raporda, “Bu oyuncu müthiş bir potansiyele sahip. Tam bir La Liga oyuncusu” ifadelerine yer verdi.

Teknik direktör Unai Emery’nin de kendisine sunulan raporlar sonrası Crespo’yu çok beğenerek, “Müthiş bir savaşçı. Kesinlikle transfer etmeliyiz” dediği kaydedildi. Villarreal’in Fenerbahçe’ye ilk teklifinin 10 milyon Euro olacağı öğrenildi.

Tam bir La Liga oyuncusu dedi Fenerin yıldızını istedi

Haberin Devamı