Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Tam 5 Avrupa devi Kim Min Jae için sıraya girdi! Masadaki rakam 45 milyon euro

Tam 5 Avrupa devi Kim Min Jae için sıraya girdi! Masadaki rakam 45 milyon euro

Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan ve potansiyeliyle göz kamaştıran yıldız stoper Kim Min Jae için Manchester United, M.City, Liverpool, PSG ve Tottenham birbirine girdi.

Tam 5 Avrupa devi Kim Min Jae için sıraya girdi! Masadaki rakam 45 milyon euro

Fenerbahçe'den Napoli'ye 18 milyon euroya transfer olan Kim Min Hae, İtalya'da gösterdiği performansla adından söz ettirdi. Napoli ile şampiyonluğa koşan Kim Min Jae, kısa süree Avrupa devlerinin radarına girdi. Ezeli rakipler de Kim Min Jae transferi için karşı karşıya gelirken ödenecek bonservis bedeli belli oldu. İşte transferin ayrıntıları...

DEVLER PEŞİNE DÜŞTÜ

Napoli forması altında başarılı bir sezon geçiren Kim Min Jae için transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Manchester United, Liverpool, PSG ve Tottenham gibi ekiplerin ilgilendiği yazılan Güney Koreli savunma oyuncusu için yeni bir iddia gündeme geldi.

İngiliz basınında yer alan habere göre, Manchester City'nin de 26 yaşındaki savunma oyuncusuna ilgi gösterdiği belirtildi. Kim Min Jae'nin güçlü ve agresif bir savunma oyuncusu vurgulanırken, başarılı oyuncu için 45 milyon euroluk serbest kalma maddesinin olduğu kaydedildi. İngiliz basını, bu rakamı Manchester City için "düşük" olarak aktardı.

GVARDIOL DA LİSTEDE

Manchester City'nin elinde Ruben Dias, John Stones, Nathan Ake, Manuel Akanji, Aymeric Laporte olduğu hatırlatıldı. Ancak Pep Guardiola'nın bu isimlerden Laporte'nin ayrılmasına izin vereceği öne sürüldü. Ayrıca İspanyol teknik adamın Stones ve Ake'yi savunmanın merkezi dışında da kullandığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Öte yandan Pep Guardiola'nın beğendiği bir diğer merkez savunmanın da Josko Gvardiol olduğu belirtildi. Ancak Hırvat savunma oyuncusunun serbest kalma maddesinin yaklaşık 110 milyon euro olduğunun altı çizildi.

Chelsea'nin geçen yaz, Gvardiol ile ciddi şekilde ilgilendiği vurgulandı. Daha sonra savunmasını Benoit Badiashile ve Wesley Fofana ile takviye eden Londra temsilcisinin daha fazla merkez savunma oyuncusuna ihtiyaç duymayabileceği kaydedildi. Ancak Gvardiol için Avrupa'nın önemli kulüplerinin halen devrede olduğu iddia edildi.

KIM MIN JAE TRANSFERİNDE MANCHESTER DERBİSİ

Fenerbahçe'nin sezon başında Napoli'ye 18 milyon euro karşılığında sattığı Güney Koreli stoper Kim Min-Jae için yeni bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

İtalyan basınında yer alan habere göre; Napoli'de gösterdiği performans ile dünya devlerinin dikkatini çeken Kim Min-Jae için Premier Lig'in güçlü ekipleri Manchester City ve Manchester United şartları zorluyor. Haberde, Güney Koreli oyuncunun 45 milyon euroluk serbest kalma maddesinin, iki kulübü de cezbettiği ifade edildi.

ALTERNATİFİ HAZIR

Ayrıca haberde, Napoli'nin 1 yıl daha kadroda tutmak istediği Kim Min-Jae'nin takımdan ayrılması ihtimaline karşın Eintracht Frankfurt'ta forma giyen ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Evan N'Dicka için nabız yokladığı belirtildi. 26 yaşındaki Kim Min Jae, bu sezon Napoli formasıyla çıktığı 40 maçta 2 gol 2 asistlik performans gösterdi.