Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Sky Sports açıkladı! Zaha 3 takımın da teklifini kabul etmiş

Sky Sports açıkladı! Zaha 3 takımın da teklifini kabul etmiş

Fenerbahçe'nin resmi olarak görüşmelere başladığı yıldız futbolcu Wilfried Zaha'nın Lazio ve Crystal Palace'ın tekliflerini kabul etiği öğrenildi.

Sky Sports açıkladı! Zaha 3 takımın da teklifini kabul etmiş

Fenerbahçe'nin son zamanda transfer listesindeki bir numaralı adayı Wilfried Zaha hakkında flaş bir gelişme yaşandı. İngiliz basını, Zaha'ya gelen resmi teklifleri yazdı. İşte haberin detayları...

TEKLİF SUNULMUŞTU

Tarih 18 Mayıs, yer Ülker Stadı... Fenerbahçe, Trabzonspor ile oynadığı ve 3-1 kazandığı maça Wilfried Zaha’nın abisi ve menajeri olan Herve Zaha’yı davet etmiş, yıldız hücum oyuncusu için teklif sunulmuştu.

OLUMLU BAKIYORLAR

30 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcuyu renklerine bağlamak için menaceriyle temaslarını sürdüren Fenerbahçe, kesenin ağzını açmaya hazır. Zaha için tüm maddi şartlarını zorlama kararı alan sarı-lacivertlilerin başarılı oyuncu konusunda Lazio’dan daha yüksek seviyede maaş vermeye olumlu baktığı kaydedildi.

HÜCUMDA ÇOK YÖNLÜ

Hücum hattında çok yönlü bir oyuncu olan Zaha, asıl mevkisi sol ön olmasına rağmen santrfor ve sağ kanat hatlarında da görev yapabiliyor. Kariyerinde daha önce Manchester United ve Cardiff formaları da giyen Zaha, Premier Lig’de toplamda 305 maça çıkıp 68 gol ve 43 asistle oynadı. Fenerbahçe, bu oyuncuyu da alıp; Ryan Kent ve Edin Dzeko’nun ardından transferde bombayı patlatmak istiyor.

Haberin Devamı

SPONSOR DESTEĞİ OLABİLİR

Fenerbahçe Yönetimi, Lazio’nun teklifini kabul etmese de bu takımla da görüşmeleri sürdüren Zaha için gözünü kararttı. Başta Selahattin Baki olmak üzere Sarı-Lacivertliler, deneyimli oyuncunun abisi ve menajeri olan Herve Zaha ile telefon trafiğini sıklaştırdı.

3 EKİPLE GÖRÜŞTÜ

Sky Sports'un haberine göre Fenerbahçe, Lazio ve Al Nassr, Wilfred Zaha'ya resmi teklif yaptı. Fildişi Sahilli oyuncu üç takımın da teklifini prensipte kabul etmiş durumda olduğu öğrenildi.

LAZIO'NUN KOZU DEVLER LİGİ

Haberin detayında, 30 yaşındaki oyuncunun Şampiyonlar Ligi sebebiyle Lazio'ya bir adım daha yakın olduğu belirtildi.

PALACE'IN TEKLİFİ GEÇERLİ

Öte yandan Crystal Palace'ın da Zaha'ya yaptığı yeni sözleşme teklifinin geçerli olduğu aktarıldı. İngiliz ekibinin Zaha'ya yaptığı 4 yıllık sözleşme teklifinin hala masada yer aldığı vurgulandı.

Haberin Devamı

Sky Sports açıkladı Zaha 3 takımın da teklifini kabul etmiş