Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Ryan Kent'ten sonra ikinci transfer! 5 milyon euro'ya...

Ryan Kent'ten sonra ikinci transfer! 5 milyon euro'ya...

Ryan Kent ile prensip anlaşmasına vardığı belirtilen Fenerbahçe'nin, Brezilyalı stoper Becao'nun işini bitirmeye çok yakın olduğu ortaya çıktı.

Ryan Kent'ten sonra ikinci transfer! 5 milyon euro'ya...

Süper Lig devi Fenerbahçe'de gelecek sezon tüm kulvarlarda yarışmacı bir kadro oluşturmak adına çalışmalar hız kazandı. Savunma hattına bir takviye yapmak isteyen sarı-lacivertlilerin, 27 yaşındaki stoperi gündemine dahil ettiği iddia edildi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı stoper için transfer temaslarına başladığı belirtildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

İÇ TRANSFERDE İLK İMZA ALTAY'DAN

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de ilk iç transfer hamlesi kısa süre önce gerçekleşti. Sarı-lacivertliler, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Altay Bayındır ile yeniden anlaşma sağladı. 25 yaşındaki eldivenle 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzalandı.

İRFAN CAN VE GUSTAVO'DA GERİ SAYIM

Fenerbahçe'de sezon başında zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralanan Gustavo Henrique'nin bonservisi alındı. Sarı-lacivertlilerde forma şansı bulmakta zorlanan Brezilyalı stoperin takımdan ayrılabileceği belirtildi.

Süper Lig devinin Göztepe'den kiralık olarak kadrosuna kattığı İrfan Can Eğribayat konusunda da somut adımlar atılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerin genç file bekçisi, Trabzonspor karşısında kazanılan 3-1'lik galibiyetin ardından şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"En son görüştüğümde, kulüp benim kalmamı istiyor. Ben de kalmayı çok istiyorum. Bunu daha önce de söyledim. İki kulüp arasında görüşmeler sürüyor. Bitti de diyebiliriz. Belki son rötuşlar vardır. İnşallah sonu güzel olacak."

GÜNDEM RODRIGO BECAO

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Stoper tandemine bir takviye yapmak isteyen Fenerbahçe'nin Rodrigo Becao'yu gündemine aldığı öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin 27 yaşındaki stoper konusunda temaslara başladığı aktarıldı.

Udinese'den ayrılmaya sıcak bakan Rodrigo Becao bu sezon 28 maçta forma şansı buldu. Brezilyalı stoper bu müsabakalarda 2 gol ve 1 asist üretti. Udinese ile sözleşmesi 30 Haziran 2024'te bitecek Brezilyalı futbolcunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Bahia altyapısında yetişen 27 yaşındaki stoper, 2018-2019 sezonunda kiralık olarak CSKA Moskova'da geçirdi. Udinese, Rodrigo Becao için 2019-2020 sezonunda 1 milyon 600 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

Ryan Kentten sonra ikinci transfer 5 milyon euroya...