Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Osayi Samuel'in yeri doluyor! Her yerli hem milli

Osayi Samuel'in yeri doluyor! Her yerli hem milli

Osayi Samuel ile yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe, Galatasaray'ın da listesinde olan Mert Müldür için atağa kalktı.

Osayi Samuel'in yeri doluyor! Her yerli hem milli

Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertlilerde takımdan ayrılması beklenen Bright Osayi Samuel'in satışından elde edilecek gelirin milli futbolcunun transferinde kullanılmasının planlandığı ortaya çıktı.

Galatasaray'ın da gözdesi haline gelen başarılı futbolcu için Fenerbahçe'nin devreye girmesi transfer yarışındaki rekabeti artırdı. İşte flaş gelişmenin ayrıntıları...

VALENCIA İLE ANLAŞILAMADI

Fenerbahçe'de bu sezon attığı gollerle takımı sırtlayan Enner Valencia'yla yapılan pazarlıklarda bir türlü somut adım atılamadı. Ekvadorlu yıldızın menajerinin işaret ettiği zaman diliminde tarafların bir kez daha bir araya geldiği öğrenildi.

33 yaşındaki santrforla Fenerbahçe arasında yapılan pazarlıklarda anlaşma sağlanamadığı vurgulandı. Sarı-lacivertlilerden daha önce 3 yıllık sözleşme talep eden Enner Valencia'nın bu kez 2 yıllık anlaşma istediği belirtildi. Fenerbahçe'nin başarılı santrfora bir kez daha 1 yıllık sözleşme teklifinde bulunduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

OSAYI SAMUEL AYRILMAK İSTİYOR

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe'de transferin yanı sıra takımdan ayrılması beklenen isimler için de girişimlerin başladığı vurgulandı. Sarı-lacivertlilerde bu oyunculardan birinin Bright Osayi Samuel olabileceği belirtildi. 25 yaşındaki sağ bekin kariyerine İngiltere'de devam etmek istediği kaydedildi.

İngiltere Premier Lig'den Leeds United ile Bournemouth'un Nijeryalı futbolcuyu gündemine aldığı aktarıldı. Bright Osayi Samuel'in temsilcisiyle görüşmelere başlandığı vurgulandı. Sarı-lacivertlilerin Nijeryalı oyuncu için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldığı belirtildi. Fenerbahçe'nin 500 bin euroya transfer ettiği Bright Osayi Samuel'den 10 milyon euroluk gelir beklediği ifade edildi.

MERT MÜLDÜR GÜNDEME GELDİ

Fenerbahçe'de Bright Osayi Samuel'in transferinden elde edilecek gelirin bir bölümünün Mert Müldür transferinde kullanılmasının planlandığı öğrenildi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun gelecek sezon da 8+3 yabancı kuralıyla devam edileceğini açıklamasının ardından Fenerbahçe'nin milli yıldız için harekete geçtiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan Mert Müldür için görüşmelerin önümüzdeki hafta başlayacağı ifade edildi. 24 yaşındaki sağ bekin transferiyle birlikte Ferdi Kadıoğlu'nun da farklı bölgelerde kullanılabileceği vurgulandı.

Mert Müldür bu sezon Sassuolo'da 2 maçta forma şansı buldu. Serie A ekibinden ayrılması beklenen 24 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Mert Müldür'ün güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

Rapid Wien altyapısında futbola başlayan Mert Müldür, 2019-2020 sezonunda 4 milyon 700 bin euro karşılığında Sassuolo'ya imza attı. A Milli Futbol Takımı'nda 18 maçta şans bulan Mert Müldür, 1 gol atma başarısı gösterdi.

Osayi Samuelin yeri doluyor Her yerli hem milli