Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Olympiakos'a İstanbul'da seyirci yasağı!

Olympiakos'a İstanbul'da seyirci yasağı!

İstanbul'da oynanacak Fenerbahçe-Olympiakos Konferans Ligi çeyrek final maçına seyirci götüremeyeceği, UEFA tarafından Olympiakos Kulübü'ne iletildi.

Olympiakos'a İstanbul'da seyirci yasağı!

Fenerbahçe ile Olympiakos arasında oynanacak her iki karşılaşmada da deplasman seyircisi yer almayacak. Sarı-lacivertlilere daha önce çeşitli tribün olayları nedeniyle dış sahadaki maçına seyirci götürme yasağı konmuştu. UEFA Disiplin Kurulu'nun aldığı karar uyarınca Fener seyircisi Atina'daki maçta yer almayacak.

Buna karşın İstanbul'daki karşılaşmada da kırmızı-beyazlıların destekçileri yer almayacak. Yunan basınında yer alan habere göre İstanbul'daki Fenerbahçe maçına seyirci götüremeyeceği, UEFA tarafından Olympiakos Kulübü'ne iletildi.

Yerel emniyet birimlerinin UEFA'ya konuyla ilgili yaptığı tavsiye üzerine UEFA'nın bu kararı aldığı belirtildi. Atina kulübünün normalde Kadıköy'de hakkı olduğu sayıda deplasman seyircisinin yarısı kadar bir oranı da talep ettiği ancak bunun da kabul edilmediği ifade edildi. UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek finaldeki ilk buluşma 11 Nisan'da Atina ve rövanş 18 Nisan'da İstanbul'da oynanacak.