Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Nicolas Dominguez'den flaş açıklama: Aramızda küçük bir fark kaldı

Nicolas Dominguez'den flaş açıklama: Aramızda küçük bir fark kaldı

Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan yıldız futbolcu Nicolas Dominguez Bologna'da kalma sinyalleri verdi.

Nicolas Dominguez'den flaş açıklama: Aramızda küçük bir fark kaldı

Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertli ekibin listesinde olan yıldız futbolcu, geleceği hakkında çarpıcı kelimeler kullandı.

FENERBAHÇE'DE AYRILIKLAR YAŞANDI

Fenerbahçe'de sözleşmesi biten oyuncular takımdan ayrıldı. Sarı-lacivertlilerde Dimitris Pelkas, Miha Zajc, Ezgjan Alioski ve Enner Valencia vedalaşılan isimler oldu. Süper Lig devinde İsmail Kartal'ın planları arasında yer almayan genç oyunculardan Ertuğrul Çetin ve Tiago Çukur, kiralık olarak farklı takımların yolunu tuttu.

Augsburg, Mergim Berisha'nın bonservisini 4 milyon euro karşılığında aldı. Portekiz ekibi Braga ise Bruma'nın bonservisi için Fenerbahçe'ye 6 milyon 500 bin euro ödedi.

ARDA GÜLER, REAL MADRİD'E GİTTİ

Avrupa devlerinin durumunu yakından takip ettiği Arda Güler, Real Madrid'in yolunu tuttu. 18 yaşındaki oyuncu, İspanyol deviyle 6 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe, Arda Güler'in transferinden 20 milyon euroluk bonservis geliri elde etti.

Arda Güler için Real Madrid ile yapılan sözleşmede 10 milyon euroluk bonus maddesinin yer aldığı belirtildi. Öte yandan genç oyuncunun bir sonraki satışından yüzde 20'lik payın Fenerbahçe'ye verileceği kaydedildi.

Haberin Devamı

5 OYUNCU TRANSFER EDİLDİ

Jorge Jesus'un ayrılığı sonrası teknik direktörlük görevi için İsmail Kartal ile anlaşan Fenerbahçe, transfer dönemine hızlı bir başlangıç yaptı. Sarı-lacivertliler, transfer döneminde kadrosunu tam 5 isimle güçlendirdi.

Inter'den ayrılan Edin Dzeko, forvet hattına takviye edildi. Kanat rotasyonuna Rangers'a veda eden Ryan Kent eklendi. Sarı-lacivertliler, forvet pozisyonunu milli golcü Umut Nayir'le güçlendirdi. Stoper tandemine Alexander Djiku'yu ekleyen Fenerbahçe, on numara pozisyonu için Sebastian Szymanski ile anlaşma sağladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin ilgilendiği Arjantinli orta saha Nicolas Dominguez, geleceği için çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"NİSAN AYINDAN BERİ GÖRÜŞMEDİK"

İtalya Serie A ekiplerinden Bologna'nın sezon öncesi çalışmalarında açıklamalarda bulunan Dominguez,"Bologna'nın önerdiği ile benim istediğim ücret arasında küçük bir fark var ancak sözleşme yenileme görüşmeleri nasıl ilerliyor bilmiyorum. Nisan ayından bu yana kulüp ile iletişime geçmedik. Şu anda aklım Bologna'da." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"KUPALAR KAZANAN BİR TAKIM İYİ OLUR"

Hakkında çıkan transfer haberlerini de değerlendiren 25 yaşındaki oyuncu, "Transfer görüşmeleri hakkında bir şey duymadım. Kontratımın bitmesine 1 yıl var ve iyi bir sezon geçirmek için çalışıyorum. Kişisel olarak kupalar kazanan bir takımda oynamak isterim ancak Bologna'da kendimi iyi hissediyorum." dedi.

Nicolas Dominguezden flaş açıklama: Aramızda küçük bir fark kaldı