Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kim Min Jae bombasını patlattı! 'İmzalar atılmadı ama anlaşma...'

Kim Min Jae bombasını patlattı! 'İmzalar atılmadı ama anlaşma...'

Adı sık sık Fransız ekibi Rennes'le anılan Kim Min Jae hakkında açıklamalarda bulunan Genesio, Güney Koreli yıldız için "Bu transferin bizim açımızdan olumlu yönde ilerlediğini biliyorum ama imza atılmadığı sürece temkinli konuşmakta fayda var" ifadelerini kullandı.

Kim Min Jae bombasını patlattı! 'İmzalar atılmadı ama anlaşma...'

Fenerbahçe forması giyen Kim Min Jae için Rennes'ten transfer açıklaması geldi.

7 Temmuz Perşembe günü idman sonu gazetecilerle bir araya gelen Genesio yaptığı açıklamada, "Bu transferin bizim açımızdan olumlu yönde ilerlediğini biliyorum ama imza atılmadığı sürece temkinli konuşmakta fayda var" diye konuştu.

Güney Koreli savunmacılarının tam aradıkları isim olduğunu söyleyen Genesio, "Olabildiğince yüksekleri hedefleyen hırslı ve uluslararası bir yeteneğe sahip. Bu onun için ekstra olarak söyleyebileceğimiz özellikler" diyerek Fenerbahçeli oyuncuyla ilgili övgü dolu sözler kullandı.

Fransız basını geçtiğimiz günlerde, Rennes'in Güney Koreli savunma oyuncusu ile uzun süreli bir kontrat konusunda anlaştığını öne sürmüştü. Rennes'in Fenerbahçe'ye ise oyuncunun serbest kalma bedeli olan 18 milyon euro'yu ödemeyi kabul ettiği ancak bu ücreti taksitle ödemek istediği için sarı-lacivertliler tarafından geri çevrildiği belirtilmişti.

Kim Min Jae bombasını patlattı İmzalar atılmadı ama anlaşma...