Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kicker yazdı! Galatasaray ve Fenerbahçe 17'lik wonderkid'in peşinde

Kicker yazdı! Galatasaray ve Fenerbahçe 17'lik wonderkid'in peşinde

Almanya'nın prestijli gazetelerinden biri olan Kicker'e göre Galatasaray ve Fenerbahçe 17 yaşındaki yetenekli futbolcu Can Uzun için transfer savaşına girdi.

Kicker yazdı! Galatasaray ve Fenerbahçe 17'lik wonderkid'in peşinde

Süper Lig'de iki ezeli rakip olan Fenerbahçe ve Galatasaray, bu kez sahada değil transferde karşı karşıya geldi. İki dev takım, Türk asıllı Alman futbolcuyu transfer listesine aldığı öğrenildi.

MERTENS İLE YOLA DEVAM

Galatasaray'da yıldız futbolcusu Dries Mertens'le yeni sözleşme imzaladı. Sarı-kırmızılı kulüp, tecrübeli futbolcunun sözleşmesini 31 Mayıs 2024'e kadar uzatıldığını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi.

Dries Mertens, bu sezon Galatasaray forması ile toplam 33 resmi müsabakaya çıktı. Belçikalı yıldız söz konusu maçlarda 7 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, takım arkadaşlarına da 4 kez gol pası verdi.

GOMİS, GALATASARAY'A VEDA ETTİ

Galatasaray'ın Fransız forveti Bafetimbi Gomis, şampiyonluk töreninin ardından sarı-kırmızılılara veda etti. Tecrübeli santrfor, gelecek sezon Galatasaray'da forma giymeyeceğini açıkladı.

Bafetimbi Gomis açıklamasında, "Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde devam edecek ama ben devam edemeyeceğim. Galatasaray formasını taşımaktan her zaman gurur duydum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

ARDA GÜLER İLE YENİ SÖZLEŞME

Fenerbahçe'de genç yıldız Arda Güler'le yeni sözleşme imzalandı. Sarı-lacivertliler, 18 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin 30 Haziran 2025'e kadar uzatıldığını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi.

TRANSFER ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

İki ezeli rakip, gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak için çalışmalara başladı.

CAN UZUN, TAKİBE ALINDI

Kicker'de yer alan habere göre Fenerbahçe ve Galatasaray'ın, Bungesliga 2 ekiplerinden Nürnberg forması giyen Can Uzun ile ilgilendiği öne sürüldü.

Ezeli rakiplerin, Uzun'u kadrolarına katmak istedikleri ve gelişimi için bir yıl da Nürnberg'de kalmasına sıcak baktıkları öne sürüldü.

DİĞER TAKIM BAYERN

17 yaşındaki futbolcu için daha önce Bayern Münih haberlerinin de çıktığı hatırlatıldı. Kicker'in haberinde ise Can Uzun'a Bundesliga'dan bir ekibin de ilgi gösterdiği kaydedildi. İsmi verilmeyen bu kulübün Bayern Münih olabileceği iddia edildi.

Öte yandan genç futbolcu için konuşulan bonservis bedelinin ise 1.5 milyon euro olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

U19 TAKIMINDA DİKKAT ÇEKTİ

Nürnberg'in U19 takımında 18 maçta attığı 20 golle dikkat çeken Can Uzun, A Takım'da ise 3 maçta süre buldu.

Kicker yazdı Galatasaray ve Fenerbahçe 17lik wonderkidin peşinde