Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kayserispor-Fenerbahçe maçının hakem raporu ortaya çıktı!

Kayserispor-Fenerbahçe maçının hakem raporu ortaya çıktı!

Fenerbahçe'nin 4-3 kazandığı Kayserispor maçının uzatma dakikalarında Fred'e kırmızı kart gösteren karşılaşmanın hakemi Zorbay Küçük'ün maç raporu açıklandı.

Kayserispor-Fenerbahçe maçının hakem raporu ortaya çıktı!

Fenerbahçe’nin Kayserispor’u 4-3 mağlup ettiği maçın son dakikasında iki kırmızı kart gösteren hakem Zorbay Küçük’ün maç raporu belli oldu.

Haber Global'de yayınlanan habere göre Zorbay Küçük, Fenerbahçeli futbolcu Fred’in küfür ettiğini ve bu yüzden Brezilyalı oyuncuya doğrudan kırmızı kart gösterdiğini raporuna yazdı. Küçük, Mert Hakan’ı ise şiddetli itirazlarından ötürü ikinci sarı karttan oyundan ihraç ettiğini raporunda belirtti.

Zorbay Küçük’ün bu raporuna göre en az 2 maç ceza alacak Fred için Fenerbahçe Kulübü PFDK cezayı açıkladıktan sonra itiraz edecek.

FENERBAHÇE İTİRAZ EDECEK

Fred, maçtan sonra da teknik heyet ve arkadaşlarına, hakeme veya başkasına hakaret içeren bir kelime kullanmadığını ısrarla söyledi.

Fenerbahçe’nin Tahkim Kuruluna yapacağı itirazda Fred’in küfür etmediği ve bunu maç görüntüleriyle tespit edilebileceği vurgulanacak. Böylelikle Fred’in kırmızı kartının iptal edilmesi istenecek.

FRED SÜPER KUPA’DA OYNAYABİLECEK

Fred, 4 veya üzeri men cezası almazsa Suudi Arabistan’daki Süper Kupa maçında oynayabilecek.

Haberin Devamı

Futbol Disiplin Talimatı’nın 92. Maddesinin 6. ve 7. fıkra hükümlerine göre, 4 maç ve üzeri ceza alan isimlerin cezaları, ulusal organizasyonlardaki bütün maçlarda geçerli oluyor. Ancak men cezası 4 maçın altındaysa hüküm sadece ceza alınan organizasyonda uygulanıyor. Fred, 4 maçtan az ceza alırsa bu cezalarını sadece Süper Lig maçlarında çekecek.

Kayserispor-Fenerbahçe maçının hakem raporu ortaya çıktı