Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Jorge Jesus maçtan sonra sinirlendi hemen soyunma odasına gitti

Jorge Jesus maçtan sonra sinirlendi hemen soyunma odasına gitti

Sivasspor maçından sonra oyuncularından taraftarları selamlamalarını isteyen, fakat bunda başarılı olamayan Jorge Jesus'un sinirlenip soyunma odasının yolunu tuttuğu ortaya çıktı.

Jorge Jesus maçtan sonra sinirlendi hemen soyunma odasına gitti

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Sivasspor'u 3-0 yenerek finale adını yazdırdı. Maçın ardından sarı-lacivertli ekipte teknik direktör Jorge Jesus, futbolcularına sinirlendi.

FENERBAHÇE FİNALDE

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ikinci maçında Sivasspor ile kozlarını paylaştı. Ülker Stadyumu'nda oynanan müsabakada Fenerbahçe, Sivasspor'u 3-0'lık skorla mağlup etti ve Türkiye Kupası'nda adını 5 yıl sonra finale yazdırdı.

Sarı-lacivertlilerin golleri 47'de Ferdi Kadıoğlu'ndan, 58'de Batshuayi'den ve 85'te King'den geldi. Fenerbahçe, oynanacak MKE Ankaragücü - Başakşehir maçının galibi ile final maçında karşı karşıya gelecek.

EN SON 2018'DE FİNAL OYNADI

Kupada son olarak 2018 yılında final oynayan sarı-lacivertliler, Akhisarspor’a 3-2 yenilerek ikinci olmuştu. Bu tarihten sonra bir kez yarı final, bir kez de çeyrek finalde kupaya veda eden Fenerbahçe, 5 sezon sonra Türkiye Kupası’nda final heyecanı yaşayacak.

Bu yıl 61. sezonu düzenlenen kupada sarı-lacivertliler 17 kez final oynarken, yalnızca 6 kez kupa sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

4. GOLÜNÜ ATTI

Sağ bekte görev yapan ve başarılı performans sergileyen Ferdi Kadıoğlu, 47. dakikada takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Spor Toto Süper Lig’de Kayserispor’a 1, Sivasspor’a da 2 gol kaydeden Ferdi, Türkiye Kupası’nda ilk golünü attı. Bu sezon kaydettiği 3 golü de deplasmanda bulan 23 yaşındaki oyuncu, Kadıköy’de ilk kez gol sevinci yaşadı.

BATSHUAYİ'DEN 18. GOL

58. dakikada Enner Valencia’nın ortasında topu ağlara gönderen Michy Batshuayi, takımının 2. golünü atarken, bu sezon Türkiye Kupası’nda da 3. kez gol sevinci yaşadı. 29 yaşındaki futbolcu, Joshua King'in attığı golün de asistini yaptı. Spor Toto Süper Lig’de 12 golü bulunan Belçikalı forvet, UEFA Avrupa Ligi’nde de 3 gol kaydetti.

Joshua King ise 85. dakikada takımının 3. golünü kaydetti. Spor Toto Süper Lig’de 4 golü bulunan 31 yaşındaki futbolcu, UEFA Avrupa Ligi’nde 1 golü bulunurken, 1 kez de İstanbulspor ile oynanan Türkiye Kupası mücadelesinde gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

MAÇIN ARDINDAN SİNİRLENDİ

Maçın bitiş düdüğünün çalması ile Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, futbolcularının tribünleri selamlamasını istedi. Ancak futbolcularının istediği gibi taraftarlara karşılık vermemesi üzerine Portekizli teknik adam sinirlendi ve tepki gösterdi.

SOYUNMA ODASINA GİTTİ

Yaşananların ardından Jorge Jesus soyunma odasının yolunu tuttu. Bu sırada sarı-lacivertli ekibin yıldız ismi Enner Valencia, Jorge Jesus'a sarılarak teknik direktörüne sarılarak sakinleştirmeye çalıştı.

Jorge Jesus maçtan sonra sinirlendi hemen soyunma odasına gitti